MHP adayı Hasan Altın: Bu seçim Sincan'ın seçimidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yerel seçimi genel seçim havasına sokmanın zararlı olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Hasan Altın: Bu seçim Sincan'ın seçimidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yerel seçimi genel seçim havasına sokmanın zararlı olduğunu söyledi. Ankara Çimşit Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden MHP adayı Altın, “30 Mart’ta Sincan başbakan, milletvekili veya cumhurbaşkanı seçmeyecek, yerel yöneticileri seçecektir. Bu seçim Sincan’ın seçimidir.” dedi

AKP'nin genel seçim mantığı ile propaganda yürüttüğüne değinen MHP adayı Hasan Altın, “Sincan’a şehr-i emin bir belediye başkanı seçiyoruz. 30 Mart’ta Sincan’a, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı belediye başkanı seçmeyeceğiz. 30 Mart'ta Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Altın’ı belediye başkanı seçeceğiz." diye konuştu.

    "MARKA OLACAK BİR ŞEHİR KURMAK İSTİYORUZ"

    Sincan'da sosyal anlamda birçok proje hazırladıklarını ifade eden Altın, mahalle konakları yapacaklarını söyledi. Altın, “Buralarda kadınlarımız günlerini yapıp çeşitli organizasyonlar yapabilecekler. Kına gecesi ve nişan törenleri yapılabilecek. Artı bu mekanlarda belediyemizin de o mahalle ile sürekli irtibatlı birimlerinde çalışan personel arkadaşlarımız olacak.” ifadelerini kullandı.

    Hasan Altın, "En büyük projelerimizden birisi de Saraycık, Çimşit imar alanının yeniden revize ederek modern yeni bir kent kurmak. Biz Sincan’ın nefes alması için, en önemlisi de cazibe merkezi olması için elimizden gelen gayreti göstererek bütün imkanlarımızla çalışacağız. Gelinen noktada Sincan merkezde ve merkeze yakın yerlerde inşaat alanları bitti ve yapılaşmaya müsait yer kalmadı. Saraycık ve Çimşit’te imar planlarını yeniden çok dikkatli bir şekilde revize ederek çok katlı otoparkı, yeşil alanı, sosyal donatı alanları ile bütün ayrıntıları hesaba katarak marka olacak bir şehir kurmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar