MHP adayı Günaydın: Asla bir işi 5 kere yapmayacağız

Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden yürüten MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Günaydın: Asla bir işi 5 kere yapmayacağız

Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden yürüten MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, "Asla bir işi beş kere yapmayacağız. Bir kerede sağlam yapacağız, oldubittiye getirmeden yapacağız. Yatırımlarımızı ihtiyaç önceliğine göre seçeceğiz." dedi.

Kutlukent Düğün Salonu’nda toplanan vatandaşlara hitap eden MHP adayı Günaydın, Samsun’da icraat olarak göstermelik şeylerin yapıldığını makyaja vatandaşların aldanmayacağını söyledi. Sel olduğunda insanların öldüğü bir kent olan Samsun’da değişimin 30 Mart’ta gerçekleşeceğini, yaptığı seçim gezilerinde gördüğünü belirten Ferhat Günaydın, esnafından çiftçisine, öğrencisinden emeklisine tüm kesimlerin mevcut yönetimden şikâyet ettiğini kaydetti.

'BİZ METROYU YAPACAĞIZ'

Samsun’da ulaşımın adeta bir eziyet olduğunu ve vatandaşların eskiyi arar olduğunu ifade eden Günaydın şöyle konuştu: “Biz Samsun’da eski teknoloji olan raylı sistem ile değil, Allah nasip ederse Atakum-Çağaloğlu’ndan başlayacak olan metroyu yapacağımızı söylüyoruz. Siz ilçelerden kent merkezine gelmek isteyenleri nasıl 3-4 araç değiştirmek zorunda bırakıyorsunuz. Öte yanda aynı yerlerden gelen çiftçiler pazarda sattıkları 60 kuruşluk bir ürünün 25 kuruşunu ulaşıma veriyor. Bu insanlara bu eziyeti reva görenlere sesleniyorum ‘bu kişiler senin annen, baban olsa sen bunu ona reva görür müsün?’ uzaktan davulun sesi hoş gelebilir. Bir kez de onlar yapsın bakalım Taflan’dan Modern Pazar’a dört araçla gelsinler. Ürünlerinizi orada satın, sonra aynı yolla dönün gidin evinize. İnsanda vicdan olması lazım, vicdan olması için insanları sevmek lazım. Bu insanlar sevgiden uzak. Bunlar sizi bizi sevmiyor. Bu milleti sevmiyor, eğer sevselerdi, tarihte Osmanlı, Selçuklu, Türk ve Müslüman olan bu millete gelip Amazonları dayatmazlardı.”

'ASLA BİR İŞİ 5 KERE YAPMAYACAĞIZ'

Samsun’un en büyük eksikliğinin ortak akıl olduğunu vurgulayan Günaydın, kentte yapılan yatırımların mahkemelik olduğunu sözlerine ekleyen MHP adayı Günaydın, “Asla bir işi beş kere yapmayacağız. Bir kerede sağlam yapacağız, oldubittiye getirmeden yapacağız. Yatırımlarımızı ihtiyaç önceliğine göre seçeceğiz. Her şeyi bilmeyiz ama bir şeyi çok iyi biliriz bu memlekette ‘bir konuyu en iyi bileni’ biliriz. Onlarla bir araya gelir çalışırız. Ortak akılla hareket ederiz. Bakınız yapılan yatırımlar hem Mimarlar Odası tarafından hep mahkemeye götürülüyor ve inşaatlar durduruluyor. Bu işler yapılmadan önce işin uzmanlarıyla, kentin önde gelenleriyle, kanaat önderleriyle neden görüşülmez istişare edilmez. Her şeyi bilmek mümkün değildir. İnsanların ihtiyaçlarını onların görüşlerini alarak belirlemek gerekir. Eğer böyle olsa bu kentte kavga olmazdı. Gücün zehri ile ne yaptığını bilmeyen bir zihniyet Samsun’u yönetiyor. Eğer 30 Mart’ta bu tasfiyeyi yapmazsak yarın bugünlerimizi ararız. Çiftlik’te Mecidiye’deki esnaf dükkânını kapatmakta. Eğer esnafın işi iyi değilse önce çalışanı işten çıkarır. Ama biz diyoruz ki, esnafın işini kolaylaştıralım, önündeki engelleri kaldıralım.” dedi. CİHAN

Yorumlar