MHP adayı Eser: Hacılar’ı icazetle değil, irade ile yönetmeye talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Hacılar Belediye başkan adayı Hamit Eser, “Hacılar’ın kaderini sadece Hacılar halkı belirler.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Eser: Hacılar’ı icazetle değil, irade ile yönetmeye talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Hacılar Belediye başkan adayı Hamit Eser, “Hacılar’ın kaderini sadece Hacılar halkı belirler. Hacılar birilerinin insafına terk edilecek kadar değersiz görenlerle yönetilemez. Hacılar’ı icazetle değil, irade ile yönetmeye talibiz” dedi.

MHP belediye başkan adayı Hamit Eser Hacılar da artık bütün taşların yerinden oynadığını belirterek, yıllarca Hacılar halkı tabiri caizse uyutulmaya çalışıldığını söyledi. Eser, şu açıklamayı yaptı. “Vatandaşların istekleri önemsenmeyerek Hacılar’ın hiç bir şeye ihtiyacı yok veya Hacılar’a konut yapılmaz, mesire yeri olmaz, gençlerin ve bayanların hiç eksikleri yok diyerek ilçemizi sorunsuz bir yer olarak lanse edilmiştir. Ama biz Hacılar’da bunun böyle olmadığını herkese kabul ettirdik. Hatta yıllarca Hacılar’ı yönettikleri halde Hacılara TOKİ olmaz diye 10 yıl Hacılar halkının iyi niyetini istismar edenler, yine halkı aldatmaya yönelik TOKİ’ye talep topladıkları aldatmacasını kullanmak istediler. Ama Hacılar’da bunları yapanların şu gerçeği görmesi gerekmekte. Hacılar halkı artık ilçesine sahip çıkıyor. Halkını aldattıklarını zannedenlere pirim vermiyor. Biz bu yola çıkarken projelerimizle çıktık. Bunu da vatandaşlarımızla paylaştık, ama bizim en büyük projemiz, dik duran kimsenin karşısında eğilmeyen, kendi sorunlarını kendilerinin çözeceğine inanan bunun için birilerinden medet uman kişilerle değil. “Ben Hacılarlıyım, kendi ilçemi kendim yönetirim, kendi vatandaşlarımın sorunlarını bütün halkımızla birlikte biz çözeriz” anlayışını hakim kılmayı başardık. Diğer bütün projeler maddiyatla gayretle yapılacak projeler ama halkımızı yıllarca birilerinden yardım bekleyen insanlar olarak Kayseri’ye lanse edilmedi. Hacılar’a yapılan en büyük ayıptır. Onun için biz bunun mücadelesini de en iyi şekilde verdiğimize inanarak, 30 Martta sandığa gidecek Hacılar halkının kendi özgür iradesi ile Hacılar için en iyi kararı vereceğine inanıyorum.”
CİHAN

Yorumlar