MHP adayı Coşkun Pendik'i mehteranla dolaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Pendik Belediye başkan adayı İbrahim Coşkun, mehter takımı eşliğinde ilçe sokaklarında seçim turu attı.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Coşkun Pendik'i mehteranla dolaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Pendik Belediye başkan adayı İbrahim Coşkun, mehter takımı eşliğinde ilçe sokaklarında seçim turu attı. Altı mahalleyi mehteran eşliğinde dolaşan Başkan Coşkun'a binlerce kişi yağan yağmura rağmen eşlik etti. Kavakpınar Mahallesi'nde mehteran eşliğinde başlayan yürüyüş Pendik ilçe merkezindeki MHP standında sona erdi. Bir günde toplam 6 mahalleyi yürüyerek geçen İbrahim Coşkun, “Aslında bu mehter değil 'Artık yeter' yürüyüşü.” dedi.

Kavakpınar Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunda toplanan yüzlerce MHP’li, ellerindeki Türk bayrakları ve MHP bayraklarıyla mehter takımı eşliğinde Esenler, Kavakpınar, Çamçeşme, Fevzi Çakmak, Kaynarca, Doğu ve Batı mahallelerinden geçerek vatandaşla buluştu. Yaklaşık 10 kilometrelik yolda partililer ve vatandaşlar mehter takımının çaldığı marşlara eşlik etti. Başkan adayı İbrahim Coşkun da vatandaşları ve esnafı selamladı.

Pendik merkezde vatandaşlara seslenen başkan adayı Coşkun, "Pendik'in artık dürüst idarecilere ihtiyacı var. İlçe olarak imar rantçılığına, yolsuzluğa, artık yeter diyecek ve 31 Martta Allah'ın izni ve Pendikli vatandaşlarımızın teveccühü ile yandaşa değil, vatandaşa hizmetle tanışacak. Pendik’in problemlerini biliyorum ve bunları çözmeye talibiz." dedi.

Yürüyüşe katılan vatandaşlara teşekkür eden MHP Pendik İlçe Başkanı İbrahim Çam, "Ülkücü hareketi bir isyan hareketi, Türk milletinin son umudu ve birleştirici tek siyasi partisidir. Bugün burada Kürşad'ın yağmur altında 40 çerisiyle Çin sarayını basmasının ruhaniyeti mevcuttur. Şehit ve şühedamızın duası bizimledir. İnandık, çalışıyoruz, zafer Allah'a inanıp çalışanlarındır." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar