MHP adayı Çıtırgı: Ekmeği için çalışan işçiler tedirgin olmamalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, Belediye-İş Sendikası'nı ziyaretinde belediye işçilerinin dedikodulara kulak asmamalarını ve kesinlikle tedirgin olmamalarını istedi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Çıtırgı: Ekmeği için çalışan işçiler tedirgin olmamalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, Belediye-İş Sendikası'nı ziyaretinde belediye işçilerinin dedikodulara kulak asmamalarını ve kesinlikle tedirgin olmamalarını istedi. Çıtırgı, Niğde'de anket verilerinin MHP'yi işaret ettiğini belirterek, güçlü bir şekilde belediyeye geleceklerini savundu. Çıtırgı, kendi dönemlerinde ekmeği için çalışan işçilerin mağdur edilmeyeceğini ve yeni istihdamların kapısını açarak çalışan sayısını artırmayı düşündüklerini söyledi.

MHP Niğde Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, beraberindeki heyetle Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi'ni ziyaretinde, işçi temsilcilerinin sorularını cevaplarken, ekmeği için çalışan işçilerin hiçbir zaman tedirgin olmamalarını istedi. Çıtırgı, "Biz insanları işinden etmek için değil Niğde’ye hizmet etmek için geliyoruz. Bazı kötü niyetli insanlar biz gelince işçileri çıkaracağımız dedikodusu yayarak, Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de de korku imparatorluğu kurmak istiyorlar. Geçici işçisi, sendikalısı, kadrolusu ve kadrosuzu mevcut personelimiz ile insana göre iş değil, işe göre insan prensibi ile çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Sivil toplum örgütleri ve sendikaların bizim çalışmalarımızda önemli yeri olacak. Belediye-İş Sendikamızın Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve ekibine, kapılarını bize açıp sıcak misafirperverlik gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu vesile ile işçinin evi olan Belediye-İş Sendikası'ndan bütün belediye personeline selamlarımı sunuyorum." dedi.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak da MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye işçilerinin sorunlarını yakından takip edip ilgilenen MHP Niğde Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı’ya teşekkür etti. Özkaymak, "Biz bütün belediye başkan adaylarımızda olduğu gibi Sayın Fikret Çıtırgı’yı da yakından takip ediyoruz. Kısa zaman dilimi içerisinde sendikamızı en çok ziyaret eden birisi olması bizi ziyadesi ile memnun etti. Sözleri ve verdiği güven dolu mesajlar ile bütün işçi arkadaşlarımızı rahatlattı, dedikoduların önünü kesti. Ben sayın başkan adayımızın şahsında kendilerine, ekibine ve bütün MHP camiasına, yönetimim, temsilcilerim ve işçi arkadaşlarım adına şükranlarımı sunar, seçim çalışmalarında başarılar dilerim." diye konuştu.

MHP Niğde Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı ve beraberindeki belediye meclis üye adayları ile partililerin ziyaretleri esnasında, Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve belediye iş yeri temsilcileri hazır bulundu.
CİHAN

Yorumlar