MHP adayı Çıtırgı: Biz baskılarla değil kalp sevgisiyle bir aradayız

Niğde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, "Bu AKP genelde de yerelde de baskılarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Çıtırgı: Biz baskılarla değil kalp sevgisiyle bir aradayız

Niğde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, "Bu AKP genelde de yerelde de baskılarına devam ediyor. Ama biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart’ta ampulü Niğde'de ve tüm Türkiye’de bir mızrap gibi patlatıp, ampul yerine 'Dokuz Işığı' yakacağız.” dedi.

MHP Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı Özbelde, Toki ve Efendibey Mahallesi'nde verdiği açık hava toplantısı mitinginde yoğun bir kalabalığa seslendi. Fikret Çıtırgı’nın konuşmaları, 'Niğde’nin başına Fikret gelecek, Efendibey seninle, devletin başına Devlet, Niğde’nin başına Fikret gelecek' sloganlarıyla kesildi.

Efendibey Mahallesi'ndeki mitingde konuşan başkan adayı Fikret Çıtırgı, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak kimseye baskı yaparak seçim ofislerine veya mitinglere çağırmıyoruz. Ama şu anda Niğde belediye başkanı olan Faruk Akdoğan hastanede veya belediyede çalışan taşeron işçilerine baskı yaparak, seçim ofislerine ve mitinglere çağırıyor. Mazereti ise gelmezseniz sizleri işlerinizden çıkartırım diyor. Bu AKP genelde de yerelde de baskılarına devam ediyor. Ama biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart’ta ampulü Niğde'de ve tüm Türkiye’de bir mızrap gibi patlatıp ampul yerine 'Dokuz Işığı' yakacağız.” dedi.

Çıtırgı, 31 Mart'ta Niğde Belediyesi önünde hep beraber belediyeyi devralacaklarını ifade ederek, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak söz verdiğimiz projeleri unutmuyoruz ve belediyeyi aldığımız zaman bir bir yerine getireceğiz. Ama AKP’li Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçen dönemde yapılan seçimlerde verdiği sözleri unuttu. Nazım imar planı dedi fos çıktı. Kentsel dönüşüm dedi o da fos çıktı. Şimdi ise gittiği mitinglerde nazım imar planını bu sefer geçireceğiz diyormuş, 5 yıldır geçiremedin bundan sonra da biraz zor geçirirsin.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, Niğde’nin medeniyetlerin yaşatıldığı şehir olduğunu ifade ererek, "İlimizin girişlerinden girildiği zaman bir medeniyetlerin yaşatıldığı şehre değil de büyük bir köye giriliyor gibi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyeyi aldığımız zaman ilk yapacağımız iş nazım imar planını geçirmek, bir diğer işimiz ise şehrimizin giriş ve çıkışlarına tarihimizden ve kültür mirasımızdan ilham alınarak projelendirilmiş olan Selçuklu ve Osmanlı motifli giriş çıkış kapısı yaparak büyük bir köy girişinden kurtaracağız. Bizler; AKP’li Faruk Akdoğan gibi yalan söylemeyi başaramayız. Biz ne söz verdiysek yapacağız.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar