MHP adayı Can: Tarsus’u, usta varken acemilere teslim etmeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye başkan adayı Şevket Can; yaşanan coşku, heyecan ve sevginin, Tarsus’ta 30 Mart 2014’ten sonra da hizmet kervanının yoluna devam edeceğini gösterdiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Can: Tarsus’u, usta varken acemilere teslim etmeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye başkan adayı Şevket Can; yaşanan coşku, heyecan ve sevginin, Tarsus’ta 30 Mart 2014’ten sonra da hizmet kervanının yoluna devam edeceğini gösterdiğini belirtti.

MHP Tarsus Belediye başkan adayı Şevket Can, Yeni Mahalle'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, “Tarsus’u; usta varken, acemilere teslim etmeyiz.” dedi. Yeni Mahalle'de davul zurna eşliğinde halaylar çeken mahalleli kurban kesti, 30 Mart zaferi için dualar etti, Şevket Can için yazdıkları şiirleri kürsüden okudular. MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’un açılış konuşmasının ardından konuşan Şevket Can, yola çıkış amaçlarının belli olduğunu belirtti. Can, “Bizim yola çıkış amacımız Tarsus’a hizmet sevdasıdır. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler referansımızdır.” diye ifade etti.

Yeni Mahalle sakinlerinin her zaman hizmetten, huzurdan, barıştan, kardeşlikten, sevgiden yana oy kullandıklarının altını çizen Şevket Can, “Yeni Mahalle sakinleri, 1994 yılından bugüne kadar hizmet davalarına sürekli sahip çıktılar. Bu coşku, bu heyecan ve bu sevgi gösteriyor ki Tarsus’ta 30 Mart 2014’ten sonra da hizmet kervanımız yoluna devam edecek. Hizmetlerimizi anlatmayacağım, çünkü bizim hizmetlerimiz anlatmakla bitmez. Işığımız tüm mahallelerimize ve köylerimize Yeni Mahalle'den yayılıyor. Bizler Tarsus’un hangi zor şartlardan sıyrılarak, bugünlere geldiğini çok iyi biliyoruz. Tarsus’un bugünlere gelmesinde sizlerin duası, desteği, alın teri, emeği çok büyüktür.” diye konuştu.

"MERSİN BÜYÜKŞEHİR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Mersin Büyükşehir’in önemine de vurgu yapan Şevket Can, şunları ifade etti: “Bugüne kadar Tarsusumuzun 45 mahallesinden sorumluyduk. Yeni çıkan yasadan sonra artık 5 beldemiz ve 129 köyümüz de Tarsusumuzun birer mahallesi oldu. Sorumluluk alanımız artarken, gelirimiz yüzde 50 azalıyor. Azalan gelirimiz Mersin Büyükşehir’e gidiyor. Mersin Büyükşehir’in sorumluluk alanı Anamur’dan Yenice’ye kadar uzanıyor. Yetkiler bundan sonra Mersin Büyükşehir’de toplanıyor. O yüzden 20 yıldır yakından tanıdığınız, duanızı ve desteğinizi hiçbir zaman eksik etmediğiniz Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir’e aday. Bütün Tarsus halkı olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni Tarsuslu başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın kazanması bizler için büyük bir gurur kaynağı olduğu gibi, çok büyük bir şanstır. O yüzden Tarsus’ta seçimi beşinci kez kazanırken, Mersin Büyükşehir’i de ilk kez alarak destan yazacağız.” CİHAN

Yorumlar