MHP adayı Çalışkan: Halkın içinde olmaya devam edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Sarıhamzalı Mahallesinde büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Çalışkan: Halkın içinde olmaya devam edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Sarıhamzalı Mahallesinde büyük ilgi gördü. Çalışkan, daha önce olduğu gibi halkın içinde olmaya devam edeceğini söyledi.

Sarıhamzalı’da tek tek işyerlerini dolaşarak hayırlı işler dileğinde bulunan Çalışkan, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Gittiği her işyerinde ikramda bulunulan MHP başkan adayı Abdullah Çalışkan, Seyhanlının rahat ve mutlu yaşayabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Her zaman halkın içinde siyaset yaptığını anlatan Çalışkan, “25 yıldır Sarıhamzalı’ya gelip gidiyorum. Cenazelerinize katıldık, mutlu günlerinizde de yanınızda olduk. Biz sizinle hep iç içeydik. Sizin değerlerinize sahip çıktık. İnşallah 30 Mart’tan sonra da hep birlikte tüm Seyhanlının değerlerine sahip çıkacağız.” dedi. Halkı anlamanın önemli olduğunu vurgulayan Çalışkan, “Biz 771 bin Seyhanlının ne istediğini biliyoruz. Onların sorunlarına çözüm olmak için yola çıktık. Yaptığımız siyasetle halkın güvenini kazandık. Seçimden sonra da belediyede halkın güvenini boşa çıkarmayacağız.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar