MHP adayı Bektaş: Yozgat’ı özlediği, beklediği hizmete kavuşturacağız

MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş, Yozgat’ın 12 yıllık AK Parti iktidarında istenen yatırımlara kavuşamadığını belirterek, Yozgat halkının özlediği ve beklediği yatırımlara MHP ile kavuşacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Bektaş: Yozgat’ı özlediği, beklediği hizmete kavuşturacağız

MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Uğur Bektaş, Yozgat’ın 12 yıllık AK Parti iktidarında istenen yatırımlara kavuşamadığını belirterek, Yozgat halkının özlediği ve beklediği yatırımlara MHP ile kavuşacağını söyledi.

30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen MHP adayı Bektaş, Yozgat için hazırladığı 36 projeyi bir bir sıraladı. Bektaş, "Halkımızı, gerçekten bir arayış, bir beklenti içerisine girmiş olarak görüyoruz. Çevre illerle Yozgat’ı kıyasladığımızda her bakımdan geri kalmış olarak maalesef ilimizi görmekteyiz. Biz Yozgat çocuğuyuz. Burada doğduk ve burada yaşıyoruz. Ticaretimizi de yine burada sürdürüyoruz." dedi.

"YOZGAT’IN 36 PROJE İLE ÇEHRESİ DEĞİŞECEK"

Yozgat’ın, ekonomik ve sosyal açıdan gelişimine yön verecek 36 projeyi başkan seçilir seçilmez uygulamaya koyacaklarını vurgulayan Bektaş, "Belediye hizmetleri ekip işidir. Ekibiniz ne kadar profesyonel, ne kadar bilgi ve birikimli olursa hizmet kalitesi de o kadar güzel olur. Biz halkımıza en iyi en güzel hizmeti sunmak için bu yola çıktık. Ben değil, biz olarak çaycısından, hizmetlisinden en üst kademesine kadar bir ve beraber bu hizmetleri gerçekleştireceğiz. Benim başkanı olduğum belediyede kimse mağdur edilmeyecek, kimsenin hakkı yenmeyecek. Benim başkanı olduğum belediyede saygı, sevgi olacak, dedikoduya yer kalmayacak, sadece projeler konuşulacak." diye konuştu.

"YOZGAT HALKI UCUZ SUYA KAVUŞACAK"

MHP adayı Bektaş, Yozgat halkının Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandığını, bu suyu ucuzlatacaklarını ve daha temiz içme suyu sağlayacaklarını belirtti. Bektaş, şöyle dedi: "Yozgat Belediyesi, her ay su ve diğer birimlerinde aylık ortalama 500-600 bin TL elektrik faturası ödemektedir. Bunu biz düşürmek için hazırladığımız rüzgar enerjisi projesiyle şehrimizin 3 değişik yerine rüzgar gülleri koyacağız. Yeni bir Yozgat için şehrimizi büyüteceğiz ve yeni imar alanları oluşturacağız. İmarı yeniden revize edip kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Şehrimizin en büyük problemi otopark problemini belediye binası üzerinde yer alan mevcut otoparkı altını otopark, üstünü iş merkezi yapacağız. Otobüs terminalini şehrin dışına taşıyacağız. Mevcut terminalin yerini ise iş merkezi ve yeşil alan yapacağız. Eski sanayi sitesinde kentsel dönüşümde kimseyi mağdur etmeden uygulayacağız. Tarihi Yozgat evlerinin sayısını artıracağız. Yozgat kültürünü geliştirecek çalışmalar yapacağız."

"YOZGAT’A YAKIŞIR KAPALI SEMT PAZARLARI YAPACAĞIZ"

Pazarcı esnafının, yaz kış soğukta sıcakta zor şartlarda satış yaparak evinin geçimini sağladığını söyleyen Bektaş, "Şehrimizin değişik yerlerine kapalı semt pazarları yapacağız. Bu sayede pazarcı esnafımız daha rahat, huzurlu bir şekilde işini yapmış olacak. Pazarlar haftada bir gün açık olacak ve diğer günler ise otopark olarak kullanılacak. Yine kapalı pazar yerlerinin üstü ise spor tesisleri şeklinde kullanılacak. Yozgat’a yeni bir mezarlık yapacağız ve mezar kayıtları internet ortamına aktarılacak. Vatandaşımız mezarlığa gittiğinde yakınına ait mezarı kısa sürede bulabilecek. Yozgat, tarım şehri olduğu için buğday pazarını yaptıracağız, modern bir mezbahane ve borsa tipi hayvan pazarı kuracağız. Modern bir toptancı hali yapacağız. Mahallelere hanımlar lokali, muhtarlar odası, mahallemizdeki çocuk oyun parkı sayısını artırıp daha modern hale getireceğiz. Örnek iş yeri uygulamasını başlatacağız. Gençlik merkezini canlandıracağız. Piknik alanları ve yürüyüş yolları yapacağız. Tüm caddelerimizi ışıklandıracağız. Cami ve okullarımıza destek olacağız. Engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracağız. Atık su arıtma tesisini şehrin dışına taşıyacağız. Tüm cadde ve sokaklarımızı asfaltlayacağız. İtfaiye araçlarımızı ve belediye makine parkındaki araçları yenileyeceğiz. Sosyal bir belediye olacağız. Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışıyla örnek çalışmalara imza atacağız." şeklinde konuştu.




CİHAN

Yorumlar