MHP adayı Bektaş: Esnaflarımız başımızın tacıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, ilde esnafları ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Bektaş: Esnaflarımız başımızın tacıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, ilde esnafları ziyaret etti. Bektaş, esnafın başının tacı olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren Bektaş, öğrenci servisi yapan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi, belediye başkanı olduğu takdirde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Adnan Tur özel öğrenci servisini ziyaret eden Bektaş, her zaman esnafın yanında olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini belirtti. Bektaş, "Yozgat'ta gençlerimizin çalışabileceği fabrikalar yok, devlet yatırımı olmadığı gibi özel sektörümüzde de fazla bir yatırım yapılamamaktadır. Şehrimizde genelde hizmet sektörüne yönelik iş yerleri açılıyor. Bunlardan birisi de öğrenci servisleridir. Öğrenci servisleri, yaptıkları hizmetle eğitime de katkı sağlarken, önemli bir istihdam kaynağı da oluşturmaktadır." dedi.

Şoför esnafının sıkıntılarını çok iyi bildiklerini kaydeden Bektaş, "Belediye başkanı olduğumuzda plakalar konusunda da bir çalışma yapmak istiyoruz. Öğrenci servisçiliği yapan kardeşlerimiz öğrenci servisliğini sürdürsün, şehir dışına taşımacılık yapan kardeşimiz de şehir dışına taşımacılığını yapsın. Hizmet bu şekilde olursa, bütün esnaflarımız hem daha kaliteli hizmet verir hem de daha çok kazanç elde edecektir." diye konuştu.

'Hep birlikte güçlü yarınlar için' sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayan Bektaş, "Dürüst, çalışkan, güler yüzlü, hizmet odaklı, yardımsever, şefkatli, kapısı herkese açık, sosyal belediyecilik anlayışımız olacak. Belediye başkanı seçildiğimizde gece gündüz demeden çalışacağız. Benim başkanı olduğum belediyede kimse mağdur edilmeyecek, kimsenin hakkı yenmeyecek. Benim başkanı olduğum belediyede saygı, sevgi olacak. Kapımız herkese açık olacak.” ifadelerini kullandı.

Adnan Tur Özel Öğrenci Servis İşletmecisi Adnan Ertuğrul da MHP Yozgat Belediye başkan adayı Bektaş’a ve beraberindekilere teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar