MHP adayı Atıf Yiğit: Köylerimiz için 24 saat çalışacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, Başalan ve Yayla köylerinde vatandaşla kucaklaştı.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Atıf Yiğit: Köylerimiz için 24 saat çalışacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, Başalan ve Yayla köylerinde vatandaşla kucaklaştı. Yiğit, “Köylerimize hizmet getirmek için günün 24 saati çalışacağız.” dedi.

    Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve projeleri hakkında bilgi veren Yiğit, Başalan ile Yayla köyünde kendilerine destek verilmesini istedi. Davul, zurna eşliğinde karşılanan Atıf Yiğit’e MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.
    
    Canik’te artık değişim zamanı olduğunu dile getiren köy sakinleri, “Canik’in köyleri hizmetten yoksun kalmıştır. Yollarımız perişan durumda. Su dahi olmayan köylerimiz var. Eşeklerle evlerimize su çekiyoruz. Yaşadığımız bu devirde eşeklerle su çekilmeyi Canik için bir utançtır. Bizlerin içinden olan ve sorunlarımızı en iyi anlayan Atıf Yiğit’in bu seçimde yanında olacağız. Çünkü onun samimiyetine güveniyoruz.” şeklinde konuştu.

    KÖYLERE HİZMET GELECEK

    Özellikle köylere büyük önem vereceklerine dikkat çeken Atıf Yiğit, “Canik’in 38 tane köyü var. Biz adaletli bir şekilde tüm köylerimize hizmet getireceğiz. Belediyenin iş makineleri vardiyalı olarak 24 saat çalışacak. Ayrıca artık su sorunu kalmayacak. Öncelikle çözeceğimiz sorunların başında bu geliyor. İmar konusunda da köydeki vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz. Kimsenin arsası artık elinden alınmayacak.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar