MHP adayı Atıf Yiğit: Canik'i örnek ilçe yapacağız

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Samsun'un en gözde ilçesi olan Canik’i Türkiye'ye örnek bir ilçe yapacakları sözünü verdi Kahvaltıya MHP Canik İlçe Baş.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Atıf Yiğit: Canik'i örnek ilçe yapacağız

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, Samsun'un en gözde ilçesi olan Canik’i Türkiye'ye örnek bir ilçe yapacakları sözünü verdi

Kahvaltıya MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt da katıldı. Gazi Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Yiğit, projeleri hakkında bilgi verdi. Kahvaltıya büyük ilgi gösteren Gazi Mahallesi sakinleri, “Canik Belediyesi’nde değişim zamanı gelmiştir. Bizler artık rahatlıkla ulaşabileceğimiz, korumalarla gezmeyen ve bizleri dinleyecek bir belediye başkanı istiyoruz. Mahallemizde sel felaketi oldu. Fakat bizlere Canik Belediyesi yerine İlkadım Belediyesi hizmet verdi. Böyle bir rezilliği bir daha Canik’te yaşamak istemiyoruz. Mahalle sakinleri olarak bizleri kucaklayacak bir belediye istiyoruz.” dedi.

Sel felaketinde Gazi ve Yeşilova mahallerinden Gülsan Sanayi Sitesi’ne kadar sokakları dahi İlkadım Belediyesi’nin iş makinelerinin temizlediğine dikkat çeken Atıf Yiğit, “Canik Belediyesi'nin iş makineleri arızalı bir şekilde yıllardır yatıyor. Belediyenin kendi imkanları varken iş makineleri dışarıdan kiralanıyor. Bu yöntem ise belediyeyi zarara uğratıyor. Bize Allah’ım bu kutsal görevi nasip ederse öncelikle iş makinelerinin onarımlarını yapacağız. Sonra ise 3 operatör ile günün 24 saati bu iş makineleri çalışacak.” diye konuştu.

"MAHALLELER KÖYLERİ ARATMIYOR"

Canik’i tekrar ayağa kaldırmak için çok çalışacaklarını belirten Yiğit, “Daha hiç kapısı dahi çalınmamış köylerimiz var. Yolları perişan durumda. Mahallerimiz yolları ve altyapısıyla köylerimizi aratmıyor. Biz adil hizmet vermek istiyoruz. Bunun için vardiyalı olarak çalışacağız. Zaten iş makinelerine günün 24 saati çalışacak 3 operatör ve mazot bulamayan bir kişiden de belediye başkanı olmaz. Allah’ın izniyle biz Canik’i örnek bir ilçe yapacağız. Kendi ayakları üzerinde duran ve halkına en iyi hizmeti sunan bir belediye oluşturacağız.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar