MHP adayı Aslan: Tek projem var, 'halka hizmet Hakk'a hizmet'

MHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, "Bizleri ayrıştırmaya çalışanlara cevabımızı sandık başında MHP ile verelim.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Aslan: Tek projem var, 'halka hizmet Hakk'a hizmet'

MHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, "Bizleri ayrıştırmaya çalışanlara cevabımızı sandık başında MHP ile verelim. Tek projem var, o da 'halka hizmet Hakk'a hizmet'tir.” dedi.

MHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, Kırıkhan ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Yörükler Mahallesi'nin ardından Kırıkhan merkezde düzenlenen etkinlikte konuşan Mete Aslan, Hatay’daki birlik ve beraberliğin birileri tarafından bozulmaya çalışıldığını, ancak buna hiçbir zaman izin verilmeyeceğini söyledi. Aslan şöyle konuştu: “Bizler Hatay’da hoşgörünün en büyük örnekleriyiz. Burada birçok din ve mezhepten olan kardeşlerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Bugüne dek bizim bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlarsa da Hatay halkı gereken cevabı vermiştir. Şimdi bizi bu ayrıştırmaya çalışanlara cevabımızı birlik ve beraberlik ile vermemizin vakti gelmiştir. Gelin bu birlik ve beraberliğimiz ile Milliyetçi Hareket çatısı altında toplanalım. Ve sandık başında bizi ayrıştırmaya çalışanlara cevabımızı verelim.”

Tek bir projesi olduğunu, onun da Hakk'a, halka hizmet olduğunu söyleyen Aslan, sözlerine şöyle devam etti: “Bakın ben gittiğim her yerde şu benim projem, bu benim projem demiyorum. Elbette projelerimiz var. Ki benim İskenderun’da yıllar önce hayata geçirdiğim projeler bugün birileri tarafından farklı ilçeler için projelendiriliyor. 15 yıl boyunca İskenderun’da belediye başkanlığı yaptım. Ben iktidarın gücü ile hizmet yapmadım. Uzman kadromuz ile İskenderun’un mimarı olduk. Bugün bu kadro ile Hatay Büyükşehir Belediye başkan adaylığına talibim. Ben bu ilçeye şu kadar hizmet gelecek diğer ilçeye de bu kadar hizmet gelecek demiyorum. Hatay’da tüm ilçelere eşit düzeyde hizmet gelecek. Belediyecilik benim işim. Hatay’da belediyecilik hizmetleri için oylarınıza talibim.” CİHAN

Yorumlar