MHP adayı Altın: Sincan’ın en önemli eksiği üniversite ve hastanedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, Sincan Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Seçim İrtibat Merkezi'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Altın: Sincan’ın en önemli eksiği üniversite ve hastanedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, Sincan Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Seçim İrtibat Merkezi'ni ziyaret etti. Partililerle konuşan Altın, Sincan’ın en önemli eksiklerinin üniversite ve büyük bir hastane olduğunu söyledi.

    30 mahalli idareler seçimlerine bir haftadan az bir süre kala MHP Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, Sincan Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Seçim İrtibat Merkezi’ni ziyaret etti. Partililer ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Altın, Sincan için hazırladığı projeleri anlatarak Sincan için acil yapılması gereken ve halkın hizmetine sunulması gereken hizmetlerin ise Sincan’a büyük bir üniversite ve büyük bir hastane olduğuna dikkat çekti. Altın, “Biz Sincan’ımız için öncelikli olarak 17 ana proje hazırladık. Bunlardan en önemlileri büyük bir üniversite ve büyük bir hastanedir. Uygarlık ve medeniyetin eğitimle realize olduğunu ifade eden Başkan adayı Altın; “Sincan’ımıza büyük bir üniversitenin gelmesini özellikle istiyoruz” dedi. İnşallah Sincan da bir bölgede vakıf üniversitesine arazi tahsisi yapıldı. Yenikentimizdeki üniversite bölgesine de büyük bir devlet üniversitesi gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar