MHP adayı Açıkdil, projelerinin tanıtımını yaptı

MHP Manisa Yunusemre Belediye başkan adayı Azmi Açıkdil, Anemon Otel'de düzenlenen toplantıda projelerinin tanıtımını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Açıkdil, projelerinin tanıtımını yaptı

MHP Manisa Yunusemre Belediye başkan adayı Azmi Açıkdil, Anemon Otel'de düzenlenen toplantıda projelerinin tanıtımını yaptı. Toplantıya MHP Manisa Milletvekili Erhan Akcay, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler Belediye başkan adayı Cem Çöllü, işadamları sivil topluk kuruluşu temsilcileri ve partiler katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP Yunus Emre Belediye başkan adayı Açıkdil, projeler sayesinde, Yunusemre'de yaşayan vatandaşların, ekonomik yönden kalkınmış, eğitim yönünden gelişmiş, sosyal yaşantı ile girişimci, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdüreceklerini söyledi. Açıkdil, düsturlarının 'Hizmet, günü kurtarmak değil geleceği planlamaktır' olduğunu kaydetti.

Açıkdil, "İnsanlar önce evinde huzurlu ve mutlu olacak. Sonra komşularıyla, sonra şehirde yaşayanlar ile mutlu olması gerekir. Bir şehirde yaşayan vatandaş şehir insanı ile ne kadar çok dost tanıdık olursa o şehirde anlaşma, kaynaşma o nisbette fazla olur ve şehir sahiplenilir. Bu amaca yönelik tasarımlar yapmak gerekir. Sosyal hayat, ekonomik yaşantı, eğitim seviyesi ve bunların alternatiflerine yönelik planlamalar yapılması gerekir." dedi. Proje sayısının önemli olmadığına dikkat çeken Açıkdil, projelerin sorunlara cevap verebilecek şekilde nitelikli olduğunu ve bütün projelerinin yerinin belli olduğunu ifade etti.

Açıkdil'in projelerinden bazıları şu şekilde: Gediz Kent, Yunusemre Belediyesi Hizmet Binası ve Ticaret Merkezi, Kapalı Otopark ve Spor Alanı, Karaköy Pazaryeri, Huzur Köyü, Köy Konağı, Kadın Konuk Evi, Kent Müzesi. Açıkdil, ayrıca Yuntdağı bölgesinde de bir birinden iddialı 10 ayrı projenin daha hazır olduğunu açıkladı. CİHAN

Yorumlar