MHP adayı Acar: AK Parti ve CHP’ye oy vermiş kesimlerden bize karşı teveccüh var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Acar, Büyük İstanbul Otogarında ziyaretlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Acar: AK Parti ve CHP’ye oy vermiş kesimlerden bize karşı teveccüh var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Acar, Büyük İstanbul Otogarında ziyaretlerde bulundu. Acar, “Geçmiş dönemlerde AK Parti ve CHP’ye oy vermiş kesimlerden bize karşı teveccüh var.” dedi.

MHP adayı Rasim Acar, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED)’nu ziyaret etti. Federasyon yetkilileri ile bir araya gelen ve sektörün sorunları dinleyen Acar, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. MHP kadrolarını tanıyan vatandaşların kendisini teveccühle karşıladıklarını ifade eden Acar, “Geçmiş dönemlerde AK Parti ve CHP’ye oy vermiş kesimlerden bize karşı teveccüh var. Artık hükümetinde, kurumlarında yıprandığını ve yorulduğunu, heyecanlarının kalmadığını, yeni ve temiz bir yüz, yeni bir irade beklediklerini ve bu iradenin MHP’de olduğunu söylüyorlar. Bizde bu teveccüh karşısında halkımıza layık olabilmek adına yürümüş olduğumuz yolda Allahın izniyle 30 Mart akşamında bu emanetimizi en iyi şekilde başarıyla taçlandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla sürekli görüş alışverişi içinde bulunduklarını belirten Acar, “Herkesin, İstanbul’da ciddi anlamda sorunlara karşı ciddi bir refleks oluşturduğunu, sorunlar karşısında İstanbul’da yaşamaktan mutsuz olduğunu görüyorum. 20 yıldır yönetimde olan Başbakan ve arkadaşlarının hiçbir şekilde İstanbul’un sorunlarına gerçekçi bir çözüm arayışı içinde olamadıklarının bir göstergesidir bu. Bu sorunların hepsinden haberdarız ve sorunların kaynağını biliyoruz. Bu sorunları çözme konusunda irademiz ve projelerimiz var.” diye konuştu.

Otogarda yaptığı ziyaretlerde Türkiye’nin karayolu taşımacılığındaki sorunları dinlediğini aktaran Acar, belediye başkanı seçildiği takdirde muhataplarına taleplerin yerine getireceği bilgisini verdi. İstanbul’un ve İstanbulluların sorunlarının çözülmediğine dikkat çeken Acar, “20 yıldır yönetim tarzı olarak ortaya konulmuş olan ve İstanbul’un sorunları noktasındaki ulaşım, afet, imar planları ve mülkiyet sorunlarıyla ilgili hala bir yol alınamamış olmasının bundan sonraki süreç içerisinde bir planlama ve irade çerçevesinde çözüleceğini hep beraber göreceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar