MHP Adana İl Teşkilatı cumhurbaşkanı seçimi için çalışmalarını hızlandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarına hız verdi.Üç gün önce cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ziyaretine diğer partilerle birlikte ev...

Google Haberlere Abone ol
MHP Adana İl Teşkilatı cumhurbaşkanı seçimi için çalışmalarını hızlandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarına hız verdi.

Üç gün önce cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ziyaretine diğer partilerle birlikte ev sahipliği yapan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu koordinasyonunda yürütülen çalışmalar hızlandı. İl merkezinde ve ilçelerde her türlü görsel tanıtım araçlarını kullanan MHP teşkilatları, saha çalışmalarında da vatandaşlarla birebir temasa ağırlık veriyor.

İl Başkanı İzgioğlu, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy ve MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, sivil toplum örgütlerine yönelik bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP kurmayları, Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk’ü, ardından Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Ulaşan’ı, sonra da Yüreğir Osmaniyeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uzunbilek’i ziyaret etti.

Mustafa İzgioğlu, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda seçimin önemine vurgu yaptı. İzgioğlu "Önümüzdeki cumhurbaşkanı seçimi yerel seçimlerden daha önemli hale gelmiştir. Çünkü bir tarafta 12 yılda ülkeyi parçalanma noktasına getiren, çevremizde dost komşu bırakmayan, Türkiye’nin sonu anlamına gelen sistem değişikliğini isteyen bir zihniyet var; diğer tarafta ise milli birlik ve beraberliği, kardeşliği ve vatandaşın refahını artırmayı hedefleyen biri, yani Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu var. Onun için bu seçim hayati derecede önemlidir. O yüzden, hangi partiden olursak olalım yıkım ekibi karşısında saf tutalım." dedi.

MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut da işçi, çiftçi, memur, ev hanımı, emekli; bütün sosyal dilimlerin büyük bir sıkıntı içinde yaşam mücadelesi verdiğini, bunun ötesinde Türkiye’nin bölünme sürecine sokulduğunu ayrıca Türk-İslam dünyasında oluk oluk kan aktığına dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar