Mevlana Üniversitesi Haluk Levent ile coştu

Mevlana Üniversitesi Kültür Sanat Festivali, Haluk Levent konseri ile sona erdi. Çeşitli spor, sinema, oyun, sergi ve yetenek gösterileriyle yoğun geçen akademik yılın yorgunluğunu atan öğrenciler Haluk Levent’in unutulmaz şarkılarıyla coştu.Mevlana...

Google Haberlere Abone ol
Mevlana Üniversitesi Haluk Levent ile coştu

Mevlana Üniversitesi Kültür Sanat Festivali, Haluk Levent konseri ile sona erdi. Çeşitli spor, sinema, oyun, sergi ve yetenek gösterileriyle yoğun geçen akademik yılın yorgunluğunu atan öğrenciler Haluk Levent’in unutulmaz şarkılarıyla coştu.

Mevlana Üniversitesi’nin bu yıl ilk mezunlarını verecek olmasıyla daha coşkulu geçen Festival, “FestivalBudur” sloganı ile sosyal medyada iki gün boyunca öğrencilerin gündeminde yer aldı. Konya’nın başarılı sunucusu Süleyman Karaca’nın sunumlarıyla renk kattığı programda ilk gün Konya’da çekilen “Kız Kardeşim Mommo” isimli film gösterisiyle başladı.

“Uçurtma Şöleni” ile çocukluklarına dönen öğrenciler, 55 farklı ülkeden okuyan öğrencilerin açtıkları yemek standı büyük ilgi gördü. Sema Gösterisi’yle adına yakışan bir festival yapan Mevlana Üniversitesi, uluslararası öğrencilerin görsel şovları büyük alkış aldı. 40 Kişilik Kafkas ekibinin gösterileri nefes keserken, güneydoğudan gelen özel sıra gecesi ekibi türküleriyle misafirlerini mest etti. Sıra gecesi esnasında yapılan çiğ köfte, konser sonrası herkese ikram edilerek damaklarda ayrı bir tat bıraktı.

Festival boyunca karaoke ile seslerini arkadaşlarına duyuran öğrenciler; halat çekme, sumo güreşi, tırmanma duvarı, rodeo, canlı langırt gibi oyunlarla eğlenceli dakikalar geçirdi. Babam ve oğlum film gösterimiyle festivalin ikinci gününe duygusal bir başlangıç yapan Mevlana Üniversiteliler, rampa şovda akrobatların gerçekleştirdiği birbirinden ilginç hareketlerle enerji topladı.

Süleyman Karaca’nın çaldığı şarkıları dinleyen öğrenciler, ünlü şarkıcı Haluk Levent’in sahneye çıkmasıyla büyük coşku yaşadı. Birbirinden güzel şarkılarını Mevlana Üniversiteli öğrencilerine seslendiren Haluk Levent’in seyircilerin arasına inerek birlikte şarkı söylemesi öğrencilerden büyük takdir topladı. Gece, konser sonrası yüzlerce dilek fenerinin gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi. CİHAN

Yorumlar