Metin Feyzioğlu Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.Sabah saatlerinde Edirne Barosu Başkanı Özgür Yıldırım ile birlikte belediye gelen Feyzioğlu, Başkanı Gürkan’la bir süre...

Google Haberlere Abone ol
Metin Feyzioğlu Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Edirne Barosu Başkanı Özgür Yıldırım ile birlikte belediye gelen Feyzioğlu, Başkanı Gürkan’la bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Barosu ile senkronize bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

Adaletin olmazsa olmaz unsuru olan baro ile birlikte ortak çalışma yapmanın kendilerini mutlu edeceğini bildiren Başkan Gürkan, “Ben bu teklifinizi Edirne halkı adına büyük bir sevinç ve mutlulukla kabul ediyorum. Edirne Baro’muzla bunun gereğini yerine getiririz. Siyasetin temel ögesi halk. Halk olmadan siyaset yapamıyorsunuz. Halka rağmen de siyaset yapamıyorsunuz. O nedenle halkın içinde olmak gerekir. Biz belki de Edirne bu paradigma değişikliğini sağlamayı başarmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki, gelecek dönemde gerçek anlamda halkı belediyecilik nedir onu o da göstereceğiz.” dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Adli yargı hizmetinin yaygınlaşmasını sağlayacak alt yapı hususunda yardım beklediklerini söyledi.

Maddi durumu iyi olmayan insanların avukatlık ve adalet hizmetine ulaşmasını sağlayabileceklerini anlatan Feyzioğlu, Ankara’da bazı belediyelerle bu çalışmayı birlikte yaptıklarını ifade etti.

Çalışmada çok faydalı sonuçlar aldıklarını dile getiren Feyzioğlu, “İhtiyaç sahibi insanlar adliyeye gelip orada baronun yolunu bulacağına biz onların ayaklarına gitmiş oluruz.” diye konuştu.

Her konuda belediye ile yardımlaşma içerisinde olacaklarını dile getiren Başkan Feyzioğlu, “Kadına karşı şiddetin önlenmesi, yurttaş haklarının anlatılması, kişilerin içselleştirmesini sağlanması, her konuda bundan sonra yanınızdayız.

Ziyaretin sonunda Metin Feyzioğlu, Belediye Başkanı Gürkan’a üzerinde “Türkiye Barolar Birliği” ambleminin bulunduğu bir porselen tabak hediye etti.

Başkan Gürkan ise misafirine Selimiye Camii ve Edirne Belediye Binası resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.

CİHAN

Yorumlar