Mesut Yılmaz'ın oğluyla ilgili yeni iddia

İstanbul Beykoz'daki evinde dün ölü bulunan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın yönetim kurulunda olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'nden açıklama geldi. Açıklamada, Yılmaz'ın ağır bir hastalık sürecinde olduğu ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Yılmaz'ın oğluyla ilgili yeni iddia

Sonhaberler | Haber Merkezi

Türkiye dün İstanbul Beykoz'da yaşanan esrarengiz ölüm vakasıyla güne uyandı. Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz (38), Beykoz’daki evinde şakağından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Kesin ölüm nedeni ve saati otopside belli olacak. Yavuz Yılmaz’ın yanında, babasına ait ruhsatlı Smith Wesson marka tabanca vardı. Polis, bitişik atışla (hedefe dayayarak) öldüğü belirlenen Yavuz Yılmaz’ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Yavuz Yılmaz'ın ölümünün ardından, İcra Kurulu Üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise bir süredir mücadele ettiği hastalığa dikkat çekilerek, "Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı" denildi.

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla hayatına son veren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili İcra Kurulu üyesi de olduğu İstanbul Kent Üniversitesi’nden açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi. Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı. Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır. Nur içinde yatsın. İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti.

ESKİ NİŞANLIDAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Öte yandan Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı Neşe Sapmaz, sosyal medya üzerinden beraber çekindikleri bir fotoğrafı paylaşıp üzüntüsünü dile getirdi. Beykoz Konakları’ndaki evinde dün sabah saatlerinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı Neşe Sapmaz, sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı. Sapmaz, beraber çekindikleri bir fotoğrafı paylaşıp altına ”Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz. Anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. ”P.S. Bendeki son resmimiz” notunu düştü.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Yılmaz’ın cenazesinin pazartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kanlıca Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar