Meslektaşları damadı geline kelepçeledi

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru damat ile öğretmen gelinin nikah töreni ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Meslektaşları damadı geline kelepçeledi

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru damat ile öğretmen gelinin nikah töreni ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Polis memuru damadın mesai arkadaşları, nikahın ardından damadı geline kelepçeledi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve aslen Osmaniyeli olan polis memuru İsmail Kaplan ile Elbistan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan Samsunlu Yasemin Varol, nikah gününü unutulmaz kılmak için 4.4.2014 tarihini seçti. Elbistan Belediyesi Nikah Dairesi’ndeki işlemleri tamamlayan Varol ve Kaplan’ı nikah töreninde mesai arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı.

Kıyılan resmi nikahın ardından dışarı çıkmayı bekleyen çiçeği burnunda çift, polis memuru damadın arkadaşlarının sürprizi ile karşılaştı. Evlilik cüzdanını aldığı sırada geline ve damadın bileklerine kelepçe takan polis memuru Kaplan’ın meslektaşları, "Evliliklerinin bir ömür boyu birlikte sürmesi" dileğinde bulundu. Genç çift uzun süre bileklerindeki kelepçe ile objektiflere poz verdi. CİHAN

Yorumlar