Merzifon’da evde bakım hizmeti başladı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde ihtiyaç sahibi insanlara ve 65 yaşa üzeri bakıma muhtaç insanlara evde bakım hizmeti başladı.        Mahalli idareler seçimleri öncesi en büyük projesinin 65 yaş üstü...

Google Haberlere Abone ol
Merzifon’da evde bakım hizmeti başladı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde ihtiyaç sahibi insanlara ve 65 yaşa üzeri bakıma muhtaç insanlara evde bakım hizmeti başladı.

    

    Mahalli idareler seçimleri öncesi en büyük projesinin 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi insanlara evde bakım hizmetinin verilmesi olacağını belirten Belediye Başkanı Alp Kargı’nın başkan seçilmesinin ardından ilk icraatı da bu yönde oldu.

    Merzifon Belediyesi bünyesinde oluşturulan Evde Bakım Hizmeti ekipleri, ilçede yaşayan 65 yaş üstü insanları ziyaret ederek durumlarını yerinde inceliyor. Yapılan ziyaretler sonucunda ihtiyaç sahibi insanlara evde bakım hizmeti verilmeye başlanılacak.

    Konuyla ilgili Belediye Başkanı Alp Kargı’nın verdiği bilgide 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi insanlara temizliğinden, sağlık kontrollerine her türlü ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için oluşturulan birim tarafından hizmet verileceği belirtildi.

CİHAN

Yorumlar