Merzifon'da 8 iş yeri ve 28 ofis için temel atıldı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde belediye tarafından yapılması planlanan 8 iş yeri ve 28 ofis için temel atma töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Merzifon'da 8 iş yeri ve 28 ofis için temel atıldı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde belediye tarafından yapılması planlanan 8 iş yeri ve 28 ofis için temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, AK Parti Amasya milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez, CHP Merzifon İlçe Başkanı Mustafa Tuncer, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Işık, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Merzifon’a yeni bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aydın, şöyle konuştu: “Büyüyen ve gelişen ülkemizde şehrimizin de buna ayak uydurması için şehrimizin merkezinde olan bin 800 metre karelik arsamız üzerine yapacağımız iş merkezimizde altında 8 tane dükkan, üstünde 28 tane lüks ofisimiz olacak. Mimarımız, mühendisimiz, avukatımız, muhasebecimiz, işte bu bölgede hükümet konağı, belediye ve şehrimizin merkezi noktasında hizmet verecek. 3 katlı olarak yaptığımız bu proje çalışmasını toplam 4 milyon 240 bin TL’ye ihale ettik. İnşallah bu fiyata mal edeceğiz. Ve böylelikle 1800 metre kare oturumu, 8500 metre kare toplam inşaat alanı, 45’ye yakanı araçlık otoparkıyla bir iş merkezi kazandırmaya çalışıyoruz. İnşallah bir yıl içerisinde burayı bitirerek şehrimizin hizmetine sunacağız. Buranın devamı olarak hal binamızı da esnafımızı mağdur etmeden yapmaya gayret edeceğiz.”

Merzifon Belediyesi’nin son yıllarda yaptığı hizmetlerden gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, “Bu manada Merzifonumuzda yapılan eserler belediyemizin son yıllardaki ortaya çıkartmış olduğu her biri kendisinden daha da güzel eserlerin sayesinde atılan adımları iftiharla, gururla karşılıyoruz. Bugünkü Türkiye şudur; kim ne yapmak isterse, kim adım atmak isterse, kim taş üstüne taş koymak isterse yolu açıktır, gidebildiği kadar gitsin. Engel yok. Ben bu işi yapacaktım da para yok, devletin kaynağı yok, ne yapalım bu konuda harcayacak paramız yok, imkanımız yok kelimesi bu ülkede bitti artık. Yeter ki iş yapacak aklı başında insan olsun, yeter ki yürüsün.” dedi. CİHAN

Yorumlar