Merzifon Belediyesi'nde devir teslim töreni

Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP'den Merzifon belediye başkanı seçilen Alp Kargı mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Merzifon Belediyesi'nde devir teslim töreni

Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP'den Merzifon belediye başkanı seçilen Alp Kargı mazbatasını aldı. Başkan Alp Kargı, "Bugünden itibaren tüm Merzifonluların belediye başkanı olacağız. Bize oy versin veya vermesin herkes bu belediyenin kapısını kendisine açık bulacaktır." dedi.

Devir teslim törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Günaydın, Amasya Milletvekili Ramis Topal, İl Başkanı Hüseyin Duran, İlçe Başkanı Mustafa Tuncer, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Amasya’nın Merzifon Belediyesi'nde mazbatasını alan Belediye Başkanı Alp Kargı, belediye önünde yapılan törende Merzifonlulara seslendi.

Belediye Başkanı Kargı, bugünden itibaren tüm Merzifonluların belediye başkanı olacağını ifade etti. Kargı, şöyle dedi: "Bize oy versin veya vermesin herkes bu belediyenin kapısını kendisine açık bulacaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, elimizden geldiği kadar çalıştık ve sizlerin de takdiriyle belediye başkanlığı yarışını kazandık. Bizden önce görev yapan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Her biri daha iyi neler yapabilirimin gayreti içerisinde görev yapmışlardır. Bizler de göreve başladıktan sonra elimizden geleni yapacağız. Bu memleket için hep birlikte kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, sanayi ticaret odamız ve esnaf kefalet odamızla ve siz değerli halkımızla hep beraber neler yapabilirimin peşinde olacağız. Bütün muhtarlarımızla seçilmiş veya kaybetmiş adaylarımızla mahalle sorunlarını birlikte çözeceğiz. Merzifon Belediyesi'nde çalışan 462 personelimizle birlikte yarından itibaren sizlere hizmet edeceğiz. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Sizlerin ve bize destek veren bütün dostlarımızın yüzlerini yere getirecek hiçbir anlayış içerisinde olmayacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Devir teslim törenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Günaydın da "Bizim için yandaş yok vatandaş var. Vatandaşın tamamı bizim halkımızdır. Biz bu memleketi yüzde elli yüzde elli diye ikiye bölenlerden değiliz. Biz bu memleketin birliğinden ve bütünlüğünden yanayız. Biz bu ülkede din imam edebiyatı yaparken, evlerimizi ve ofislerimizi haram parayla dolduranlardan değiliz. Biz yerel yönetimleri, belediyeleri yönetirken kendilerini değil kentlerini düşünerek çalışanlardanız.” şeklinde konuştu.

Eski AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı da "Bu bir bayrak yarışıdır, biz bugüne kadar bize verilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Devraldığımız görevi bugün Alp kardeşime devir ediyorum, bundan sonraki başkanlık görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar