Merzifon Belediye Başkanı Kargı: İnsanların CHP’ye bakışını değiştireceğiz

30 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinden Amasya’nın Merzifon ilçesinde 207 oy farkla Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanı seçilen Alp Kargı, “İlçede insanların CHP’ye bakışını değiştireceğiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Merzifon Belediye Başkanı Kargı: İnsanların CHP’ye bakışını değiştireceğiz

30 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinden Amasya’nın Merzifon ilçesinde 207 oy farkla Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanı seçilen Alp Kargı, “İlçede insanların CHP’ye bakışını değiştireceğiz” dedi. “Seçim öncesi oy alabilmek için nasıl sokak sokak, kapı kapı dolaştıysak, bugünden sonrada hizmet verebilmek için aynı tempoda çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanı seçilmeden önce “CHP’liler seçimi kazanırsa her gün belediyenin merdivenlerini viskiyle, şampanyayla yıkarlar, belediyede misafirlere içki ikram ederler” gibi birçok anlamsız eleştirilere maruz kaldıklarını söyleyen Alp Kargı, “Biz bu tür izlenimleri yıkacağız” dedi. Mesaiye başlar başlamaz ilçe müftüsüyle görüştüğünü kaydeden Kargı, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarının da altını çizdi.

“Bu olumsuz eleştirileri duyduğumda çok üzülüyorum” diyen Belediye Başkanı Alp Kargı, “Mazbatamızı aldıktan sonra belediyemizi açmak için tüm halkımızı belediyemize davet ettik. İmamlarımızın yaptığı dualar eşliğinde kurbanlar kestik. Düşüncesi, partisi ne olursa olsun tüm halkımızı aynı eşitlikte kucaklayacağız ve hizmet götürmek için gayret göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Tebrikleri makamında kabul eden Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, “Destek veren vermeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi. CİHAN

Yorumlar