Mert'in babası katile hak ettiği cezanın verilmesini istedi

9 yaşındaki Mert Aydın cinayetinde katil için hak ettiği cezanın verilmesi istendi. Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti milletvekilleri Ahmet Aslan, Yunus Kılıç ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Aydın ve Alibeyoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mert'in babası katile hak ettiği cezanın verilmesini istedi

9 yaşındaki Mert Aydın cinayetinde katil için hak ettiği cezanın verilmesi istendi.

Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti milletvekilleri Ahmet Aslan, Yunus Kılıç ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Aydın ve Alibeyoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edil. Aileye bir kez daha başsağlığı dilendi.

İlahiyatçı Hatipoğlu, burada yaptığı duada, "Bugün vesilesiyle bir araya geldiğimiz ve hepimizin evladı olan Mert kardeşimizin ailesine sabrı cemil niyaz eyle ya rabbi. Bizleri, hepimizi, her türlü şerlerden muhafaza eyle. Ya rabbi, bu acıların benzerini gösterme. Ya rabbi, bu hadisenin ortaya çıkmasına vesile olan bütün kardeşlerimizden ebeden razı ol ve bu kardeşimizin ailesinin gönüllerindeki büyük acı ve sıkıntıyı giderecek olan bir rahmet ve mağfiret kapısı nasip eyle." dedi.

Hatipoğlu, yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı: "Bu hadiseden Türkiye'nin her tarafı müteessir oldu. Hepimiz çok dua ettik. Bu hadisenin katilinin bulunmuş olması bizi kısmen de olsa rahatlattı. Burada bu konuda elinden gelen her şeyi gösteren ve ben biliyorum uyumadan yaptılar. Sayın valimize ve polis teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Bu aşama sabırla bekleyen Karslıları tebrik ediyoruz. Güzel bir metanet gösterdiniz. Allah benzer olayları bir daha göstermesin."

Ziyaret çıkışında taziyeleri kabul eden baba Yolcu Aydın, vali ve milletvekillerinden katile hak ettiği cezanın verilmesini istedi.
CİHAN

Yorumlar