Merter metro istasyonu su bastı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Merter metro istasyonunu da su bastı. Yolcular istasyona giremedi. Güvenlik görevlileri ise içeriye dolan su yüzünden mahsur kaldı. İstanbul genelinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur...

Google Haberlere Abone ol
Merter metro istasyonu su bastı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Merter metro istasyonunu da su bastı. Yolcular istasyona giremedi. Güvenlik görevlileri ise içeriye dolan su yüzünden mahsur kaldı.

İstanbul genelinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı felç etti. Çok sayıda araç su birikintilerinde mahsur kaldı. Sağanak yağmurdan Merter metro istasyonu da nasibini aldı. Aniden bastıran yağmur rögarları patlatınca istasyonun çevresi ve içi su ile doldu. Yolcular istasyona ulaşmakta zorlandı. İçerdeki güvenlik görevlileri de yüksek yerlere çıkarak sudan korunmaya çalıştı.

Ayrıca istasyon çevresindeki yollar da göle döndü. Araçlar yarım metreyi bulan su birikintisinde ilerlemekte zorlandı. Bir yolcu otobüsü suya saplanıp kaldı. Vatandaşlar, rögarın patlaması nedeniyle metroyu su bastığını bu yüzden istasyona giremediklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar