'Mersin'e güzel hizmetler sunacağız'

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin'e güzel hizmetler sunacaklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
'Mersin'e güzel hizmetler sunacağız'

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin'e güzel hizmetler sunacaklarını belirtti.
Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Kocamaz’a 20 yıl boyunca Tarsus’ta verdiği hizmetler ve emeklerden dolayı teşekkür eden Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan, “Tarsus 20 yılda belediyecilik anlamında çok önemli mesafe aldı. Sayın Başkanımızın 20 yıl boyunca Tarsus’a verdiği emek asla inkar edilemez. Bu açıdan kendisine teşekkür ediyor ve aynı çalışmayı Mersin genelinde de yapacağına inanıyoruz" dedi.
Tarsus’ta güzel hizmetler yapmalarının nedeninin
Belediyeyi kurumsal bir yapıya kavuşturmalarından kaynaklandığını ifade eden Kocamaz "İşini bilen insanlardan oluşan Tarsus Belediyesi, 20 yıl boyunca Tarsus’ta güzel hizmetler üretti. Sizler çok şanslısınız, çünkü oturmuş ve kurumsallaşmış bir Tarsus Belediyesi bıraktık. Allah’ın izniyle aynı kurumsallaşmayı ve verimi Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde de sağlayacak ve Mersinlilere de güzel hizmetler sunacağız" şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar