Mersin'deki patlama sonrası yaşanan panik amatör kamerada

Mersin'de Suriyeliler tarafından işletilen bir lokantada gece yarısı gaz sıkışması sonrası meydana gelen patlama anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, patlama sonrası yaşanan panik ise amatör bir kameraman tarafından kaydedildi.Merkez...

Google Haberlere Abone ol
Mersin'deki patlama sonrası yaşanan panik amatör kamerada

Mersin'de Suriyeliler tarafından işletilen bir lokantada gece yarısı gaz sıkışması sonrası meydana gelen patlama anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, patlama sonrası yaşanan panik ise amatör bir kameraman tarafından kaydedildi.

Merkez Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 33 numaradaki Suriyeliler tarafından işletilen bir lokantada gaz sıkışması sonucu gece yarısı meydana gelen patlamada 9 araç ile 30 ev ve işyerinde hasar meydana geldi.

Öte yandan patlamanın verdiği hasar havanın tamamen aydınlanması ile daha da ortaya çıktı. Gece yarısı olaydan haberi olmayarak sabahleyin geldikleri iş yerinin kırık camları ve hasar görmüş araçları ile karşılaşanlar neye uğradığını şaşırdı. Bazı kadınlar göz yaşlarını tutamazken bazı vatandaşlar ize temizlik çalışması yaptı. Bazı kadın ve çocuklar ise evlerinin balkonundan merakla olup biteni anlamaya çalıştı.

Gaz sıkışması sonrası yaşanan patlama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken patlama sonrası yaşananlar ise amatör bir kameraman tarafından görüntülendi. Camların bir anda uçuşmaya başladığı patlama sonrası cadde üzerindeki evlerde bulunan vatandaşların kendilerini sokağa atması ile büyük bir kalabalık oluşuyor. Ortalığın savaş alanını andırdığı patlama sonrasında gelen iftaiye ve polis ekipleri ise vatandaşlardan bilgi almaya çalışıyor. CİHAN

Yorumlar