Mersin'de resmi bayramlaşma töreni Kültür Merkezi'nde yapıldı

Mersin'de resmi bayramlaşma töreni Kültür Merkezi'nde yapıldı. Bayramlaşma törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Ali Öz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral...

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de resmi bayramlaşma töreni Kültür Merkezi'nde yapıldı

Mersin'de resmi bayramlaşma töreni Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Bayramlaşma törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Ali Öz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar daire amirleri ile il ve ilçe protokolü katıldı. Vali Güzeloğlu burada yaptığı açıklamada geride bırakılan Ramazan ayında sivil toplum örgütleri, kamu kurumları, hayırsever vatandaşlarla el ele gönül gönüle vererek yoksunların ihtiyaçlarının giderildiği, sofraların paylaşıldığı kaydetti.

Sevginin paylaşılarak çoğaltıldığı, acının ve kederin paylaşılarak azaltıldığı çok güzel bir Ramazan ayı geçirdiklerini anlatan Güzeloğlu güzel duygularla Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinci ve coşkusu içerisinde olduklarını söyledi. Bayramların sevinç getiren, kederi bitiren, kardeşlik bağlarını güçlendiren, barış ve huzur getiren günler olduğunu vurgulayan Güzeloğlu şöyle devam etti: "Bu vesileyle kentimizde bulunan darda ve zorda olan Suriyeli kardeşlerimize gönüllerini açan, milletimizin temel değerlerinden olan hoşgörü ve sevgiyle onlara ev sahipliği yapan, ekmeğini paylaşan, dertlerine ortak olan ve acılarını bir nebze olsun azaltmaya çalışan tüm değerli Mersinli hemşerilerime içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu mübarek bayram günlerinin başta Filistin ve Gazze olmak üzere İslam aleminde akan kanların durması ve çekilen acıların ve gözyaşlarının son bulması için bir vesile olmasını diliyorum."

CİHAN

Yorumlar