Mersin’de okul bahçesine patlayıcı atıldı

Mersin’de öğrencilerin derste olduğu sırada bir ortaokulun bahçesine kimliği belirsiz 2 kişi tarafından el yapımı patlayıcı atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin’de okul bahçesine patlayıcı atıldı

Mersin’de öğrencilerin derste olduğu sırada bir ortaokulun bahçesine kimliği belirsiz 2 kişi tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Olayda öğrenciler büyük korku yaşarken, herhangi bir yaralanma ve maddi hasar meydana gelmedi.

Merkez Akdeniz ilçesi Mithat Paşa Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde bulunan Mithat Paşa Ortaokulu’na kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çivi ile güçlendirilmiş patlayıcı atıldı. Olayı 13-14 yaşlarında iki çocuğun gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Çocukların derste olması faciayı önlerken, okulun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanında olması nedeniyle olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Derste olan öğrenciler patlayıcının çıkardığı sesten dolayı çok korktuklarını ve sıraların altına saklandıklarını söyledi. Olay yerinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bahar, “Şu anda ciddi bir şey yok. Arkadaşlar bir araştırsınlar ondan sonra bilgi verilecek, bilgi paylaşırız. Şu an önemli bir şey gibi gözükmüyor. Şu aşamada bombanın türü ile ilgili bilgi vermek doğru değil.” dedi.
CİHAN

Yorumlar