Mersin'de kuyumcuya silahlı saldırı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde bir kuyumcuya silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan olay yerinden kaçarken kuyumcunun camına 3 kurşun isabet etti. Ölen yada yaralananın olmadığı saldırıda maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye...

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de kuyumcuya silahlı saldırı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde bir kuyumcuya silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan olay yerinden kaçarken kuyumcunun camına 3 kurşun isabet etti. Ölen yada yaralananın olmadığı saldırıda maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi 160. Cadde üzerindeki bir kuyumcuya yaya olarak gelen kimliği belirsiz bir kişi tabanca ile iş yerinin yan giriş kapısına 3 el ateş etti. Kurşunlar iş yerinin camına isabet ederken olay sırasında dükkanda bulunan çalışanlar büyük bir korku yaşadı. Saldırgan yaya olarak kaçarken iş yeri sahipleri durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler çevrede bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyerek eşkalini belirledikleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Saldırıda yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan aynı kuyumcuya geçen hafta da motosikletle gelen iki kişinin silahlı saldırı girişiminde bulundukları, ancak silahın tutukluluk yapması sonucu eylemlerini gerçekleştiremedikleri öğrenildi.

İş yeri sahibi Mahmut Gökalp olayı şu şekilde anlattı: "Dükkanın içinde oturuyorduk. Biri geçiyordu. Dükkanımıza doğru ateş etti. Devam etti. Neye uğradığımızı şaşırdık. Kapının önüne çıktık cam kırık. Ne olduğunu bizde anlamadık. Geçen haftada yine silahlı saldırı girişiminde bulundular. Silahı bize doğrulttular sıktılar ancak silah tutukluluk yaptı. Komşular bu şahısların bir haftadan beri buralarda gezdiklerini söylüyorlar. Sebebini bilmiyoruz."

CİHAN

Yorumlar