Mersin’de fuhuş operasyonu

Jandarma ekipleri Narlıkuyu ve Kızkalesi’nde fuhuş operasyonu yaptı. Operasyonda gözaltına alınan 3’ü kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi. Fuhuş yaptığı belirlenen 23 kadın alınan ifadenin ardından serbest bırakıldı. Mersin İl Jandarma...

Google Haberlere Abone ol
Mersin’de fuhuş operasyonu

Jandarma ekipleri Narlıkuyu ve Kızkalesi’nde fuhuş operasyonu yaptı. Operasyonda gözaltına alınan 3’ü kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi. Fuhuş yaptığı belirlenen 23 kadın alınan ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silifke ilçesi ve Erdemli ilçelerinde bulunan pansiyon, gazino, bar ve masaj salonlarında para karşılığında fuhuş yapıldığı istihbaratı elde etti. Ekipler, Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Erdemli ilçesi Kızkalesi ve Silifke ilçesinde 10 ayrı gazino, bar, pansiyon ve masaj salonlarına eş zamanlı operasyon düzenledi. Fuhşa aracılık ettiği iddiasıyla 3‘ü bayan 11 kişi gözaltına alındı. Ayrıca arama yapılan yerlerde fuhuş yapmaya teşvik edilen Rusya, Romanya, Endonezya ve Gürcistan uyruklu 8 yabancının da aralarında bulunduğu 23 bayan gözaltına alındı. Yabancı bayanlar, ifadesi alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Türk kadınlar ise ifadelerini ardından serbest bırakıldı.

Fuhşa aracılık, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek iddiası ile gözaltında bulunan K.Ç., F.Ü., ve İ.Ö. adlı bayanlar ile T.G., H.K., A.Ç., D.G., M.T., U.D., A.G., A.K., isimli erkek şahıslar Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerin ardından Silifke Adliyesi'ne sevk edildi. Şahısların yakınları, adliye girişinde basın mensuplarına ve emniyet güçlerine sözlü saldırıda bulundu.

CİHAN

Yorumlar