Mersin'de 7 aylık bebek apartman dairesine terkedildi

Mersin'de 7 aylık bir kız bebek apartman dairesine terk edildi. Komşularının ağlama sesi üzerine haberdar olduğu bebek 112 ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Bebeğin hastanedeki sağlık kontrolünün ardından çocuk yuvasına...

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de 7 aylık bebek apartman dairesine terkedildi

Mersin'de 7 aylık bir kız bebek apartman dairesine terk edildi. Komşularının ağlama sesi üzerine haberdar olduğu bebek 112 ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Bebeğin hastanedeki sağlık kontrolünün ardından çocuk yuvasına teslim edileceği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi 5701 Sokak üzerindeki 3 katlı apartmanın son katındaki daireden bebek ağlama sesi duyan komşuları kapıyı açıp içeri girdiklerinde 7 aylık Rabia Medine isimli bebeğin tek başına bırakılarak terk edildiğini gördü. Çocuğun karnını doyurarak ağlamasını engelleyen komşuları daha sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemelerin ardından bebeğin sağlık kontrolünden geçirilmesi için 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. İlk kontrollerin ardından bebek detaylı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Bebeğin işlemlerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü'ne ait Çocuk Yuvasına teslim edileceği öğrenildi. Polis bebeğini terk eden anne F.T. ile dairede ikamet eden 80 yaşındaki A.K.yi bulmak çalışma başlattı.

Öte yandan bebeği terk eden 35 yaşındaki annesi F. T.nin yaklaşık 8 yıl önce bebeğin bırakıldığı evde ikamet eden ve şu anda 80 yaşında olan A.K. ile resmi nikahla evlendiği fakat 2 yıl önce aşırı geçimsizlik nedeniyle resmi olarak ayrıldıkları öğrenildi. Kadının ise ayrıldıktan sonra da yaşlı adamın evine gelerek kavga ettikleri ve sürekli karakolluk oldukları ifade edildi.

CİHAN

Yorumlar