Mersin Emniyeti'nde terfi heyecanı

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 32 personel için Polis Evi’nde rütbe terfi töreni düzenlendi. Törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Sahil Güvenlik Komutanı Sahil Güvenlik...

Google Haberlere Abone ol
Mersin Emniyeti'nde terfi heyecanı

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 32 personel için Polis Evi’nde rütbe terfi töreni düzenlendi.

Törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Sahil Güvenlik Komutanı Sahil Güvenlik Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan ile çok sayıda emniyet mensubu ve aileleri katıldı.

Vali Güzeloğlu burada yaptığı konuşmasına üst rütbeye yükselen personeli kutlayarak başladı ve bu terfilerin daha nice üstün başarılara ve güzel çalışmalara vesile olacağını belirtti. Kuruluşundan bu yana Emniyet Teşkilatı’nın ülkemizde güvenliğin, huzur ve emniyetin temini, milletin bölünmez bütünlüğünün sürdürülebilmesi için değerli katkılar sunduğunu aktaran Güzeloğlu, "Bu yolda bu teşkilat şehitler vermiş, büyük bir gururla milletimizin ve devletimizin bugünlere gelmesine katkıda bulunmuştur. Milletimizin ilelebet bölünmez bütünlüğü ve terörle mücadele başta olmak üzere suç ve suçluyla mücadele uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." açıklamasını yaptı.

Polis teşkilatının kullandığı ileri teknoloji, suç ve suçluyla mücadelede başarılı mücadele yöntemleri, delilden suçluya uzanan süreçteki çalışmalarıyla uluslar arası alanda örnek alınan bir başarı ortaya koyduğunu vurgulayan Güzeloğlu şöyle devam etti: Güvenliğin sağlanması, suç ve suçla mücadelenin sürdürülmesini sağlayan Emniyet kurumumuz bugün yüz akı bir teşkilatımızdır. İnancımız ve güvenimiz bu kararlılıkla devam edecektir. Türkiye 2023 yılı hedeflerine yürürken Emniyet Teşkilatımız bugün terfi alan ve gelecekte terfi heyecanını yaşayacak olan tüm mensubu ile bu hedeflere katkı koymaktadır ve Devletimiz daha güçlü yarınlara doğru yol almaktadır."

İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'da konuşmasında terfi eden personeli kutladı. Konuşmaların ardından 4'ü 2. sınıf emniyet müdürlüğünden 1. sınıf emniyet müdürlüğüne olmak üzere terfi eden 32 personele yeni rütbeleri takıldı.

CİHAN

Yorumlar