Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan'da 100 bin kişiye iftar verecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan ayında 100 bin kişiye iftar vereceklerini belirtti.Başkan Kocamaz yaptığı açıklamada 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti....

Google Haberlere Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan'da 100 bin kişiye iftar verecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan ayında 100 bin kişiye iftar vereceklerini belirtti.

Başkan Kocamaz yaptığı açıklamada 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına, belediye olarak Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde 7 ayrı noktada iftar çadırı açtıklarını anlatan Kocamaz, Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu vurguladı.

Bu bolluk, bereket ve rahmet ayında Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak tüm halka sahip çıkmak, özellikle yoksul ailelere destek olmak için çaba harcadıklarını vurgulayan Kocamaz şöyle devam etti: "Ersoy İlköğretim Okulu, Zeki Sabah İlköğretim Okulu, Fatih Ortaokulu, Ticaret Lisesi, Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi, Toroslar Anadolu Lisesi ve Mürüvvet Faik Oğuz İlköğretim okulunun bahçelerinde Ramazan boyunca her gün 3 bin 500 kişiye iftar vereceğiz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 1 ay boyunca 100 bin kişilik iftar vermeyi hedefliyoruz." CİHAN

Yorumlar