Mersin Anafen TEOG-2'de Türkiye 1. olan 8 öğrencisini ödüllendirdi

Mersin Anafen Dersaneleri Temel Eğitimden Ortaoğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG-2) birinci olan 8 öğrencisini tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.     Dersanenin Yenişehir Şubesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Anafen...

Google Haberlere Abone ol
Mersin Anafen TEOG-2'de Türkiye 1. olan 8 öğrencisini ödüllendirdi

Mersin Anafen Dersaneleri Temel Eğitimden Ortaoğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG-2) birinci olan 8 öğrencisini tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

    Dersanenin Yenişehir Şubesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Anafen Dershanesi Genel Müdürü Ali Onaylı 2014 TEOG sınavı sonuçlarına göre 8 öğrencilerinin 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1'nciliği elde ettiğini belirtti.

    Değişen sınav sistemine uyumlu olarak kurs programlarını sürekli güncellediklerini anlatan Onaylı, MEB müfredat yapısına uygun olarak kazanım merkezli bir anlayışla başarıyı yakaladıklarını söyledi. Başarıya doymayan eğitim anlayışıyla eğitim dünyasının en başarılı kurumlarından biri olduklarına dikkat çeken Onaylı,

Anafen dershanesi olarak 2014 Merkezi Yazılı Sınavı'nda yeni başarılara imza atıklarını ifade etti.

    Her yıl başarılı öğrencileri ödüllendirmenin kıvancını yaşadıklarını anlatan Onaylı liselere yerleştirme sisteminin değiştiğine dikkat çekti. Bu nedenle tercih yaparken çok dikkatli olunması gerektiğini ifade eden Onaylı, tercihlerin 31 Temmuz – 8 Ağustos arasında yapılacağını, bu süreçte de öğrencilerine yardımcı olacaklarını kaydetti.

    Törende Anafen Dersaneleri'ne devam eden Özel Yıldırımhan Ali Yüksel Güngör Ortaokulu öğrencisi Ece Tuğluoğlu, Barbaros Ortaokulu öğrencilerinden Özlem Özden ve Berat Can İşler, Özel Erdemli Yıldırımhan İbrahim Gül Ortaokulu öğrencilerinden Muhammet Ali Gürgah, Fatma Nur Eroğlu, Bahadır Sina Yaşar, Mezitli Belediye Ortaokulu öğrencisi Özge Ağın, Bozyazı Ortaokulu öğrencisi Durmuş Tolga Akkaya Tablet PC ile ödüllendirildi.

Törende ayrıca başarılı öğrencilerin öğretmenlerine de çeşitli ödüller verildi.

    Öğrencilerden Ece Tuğluoğlu sonucun kendisi için sürpriz olmadığını, düzenli çalıştığını sınav yaklaştıkça çalışma temposunu artırdığını, ailesinin ve öğretmenlerinin kendisini çok desteklediğini belirterek, başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

    Başarılı öğrencilerden Fatma Nur Eroğlu ise dershanedeki danışman öğretmeninin yaptığı günlük çalışma planına uyduğunu, başarıyı düzenli çalışmaya ve çok soru çözmesine bağladı. CİHAN

Yorumlar