Merinos AKKM, kongre turizmi için uluslararası fuara katıldı

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Binted tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), 3 gün boyunca kongre turizminin dünya çapındaki önemli temsilcilerini İstanbul’da buluşturacak olan ‘ACE of MICE Exhibition.

Google Haberlere Abone ol
Merinos AKKM, kongre turizmi için uluslararası fuara katıldı

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Binted tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), 3 gün boyunca kongre turizminin dünya çapındaki önemli temsilcilerini İstanbul’da buluşturacak olan ‘ACE of MICE Exhibition Fuar ve Zirvesi’ne katıldı.

Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün dünyadaki önde gelen temsilcilerini 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Türkiye’de buluşturacak olan ACE of MICE Exhibition Fuar ve Zirvesi’, İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı.

Türkiye ve global MICE sektöründen çok sayıda ziyaretçi ve katılımcının bir araya geldiği fuar ve zirvede, Merinos AKKM de stant açarak Bursa’nın tanıtımını yapıyor. Katılımcıların ilgi gösterdiği Merinos AKKM standında yetkililer, Bursa’yı ve Merinos AKKM’yi tanıtan kitap setlerini yerli ve yabancı ziyaretçilere ulaştırıyor. Zirvede, 3 gün boyunca 11´i yabancı toplamda 55 konuşmacıyla 25 ayrı seminer ve workshop düzenlenecek. Toplam 700 satın alıcının ağırlanacağını fuarda, günde en az 2 bin profesyonelin fuar ziyaretinde bulunması bekleniyor.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, Uluslararası Kongre Fuarında Merinos AKKM olarak stand açtıklarını ve ekip olarak uluslararası alanda yerlerini aldıklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar