Merhum Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı

Saadet Partisi (SP) Çorum İl Başkanlığı tarafından Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Merkeze bağlı Çatak köyü üzerinde bulunan Ulubel mevkiinde oluşturulan hatıra ormanına ilk etapta 200 adet kara çam dikilirken, ormanın...

Google Haberlere Abone ol
Merhum Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı

Saadet Partisi (SP) Çorum İl Başkanlığı tarafından Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Merkeze bağlı Çatak köyü üzerinde bulunan Ulubel mevkiinde oluşturulan hatıra ormanına ilk etapta 200 adet kara çam dikilirken, ormanın adına 'Necmettin Erbakan Hatıra Ormanı' ismi verildi.

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, konuyla ilgili açıklamasında, ''Milli Görüş davamızın lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına kurulan hatıra ormanı bizler için çok önemlidir. Hocamızın bizlerde emeği çok fazladır, bize, inandığımız gibi yaşamamızı, ahlak ve manevi değerlere bağlı kalarak tüm insanlığa örnek bir toplum olmamızı o öğretmiştir.'' dedi.

Ayrıca, etkinliğe Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hayati Özgür, Çorum İl İşletme Müdürü Halil Oflu ve Saadet Partisi teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

CİHAN

Yorumlar