Mercedes-Benz C ve GLA serisi Erzurum'da

Mercedes-Benz, Gelecek Otomotiv, Mercedes lüks binek otomobil grubunun C ve GLA serisi’nin lansmanını Palandöken ilçesindeki Doğu Anadolu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. Gelecek Otomotiv, tamamen yenilenen segmentleriyle Mercedes'in C ve GLA...

Google Haberlere Abone ol
Mercedes-Benz C ve GLA serisi Erzurum'da

Mercedes-Benz, Gelecek Otomotiv, Mercedes lüks binek otomobil grubunun C ve GLA serisi’nin lansmanını Palandöken ilçesindeki Doğu Anadolu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Gelecek Otomotiv, tamamen yenilenen segmentleriyle Mercedes'in C ve GLA serilerini Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bayilerine ve vatandaşlara özel bir organizasyonla tanıttı. Hera Prodüksiyon ve Tanıtım Firması'nın organizasyonunda gerçekleşen lansman programına çok sayıda lüks otomobil meraklısı ile davetli katıldı. Manken eşliğinde tanıtımı yapılan lüks otomobiller meraklıların ilgi odağı oldu.

Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Melik Serdar Tümerdem, tamamen yenilenen C ve GLA serisinin, dinamik görünümünün yanı sıra sahip olduğu konfor ve güvenlik donanımıyla dünyanın en lüks otomobili olma özelliğini taşıdığını söyledi. Mercedesin lüksün ruhunu yansıttığını ifade eden Tümerdem, "İki yeni seride sunulan iç tasarımdaki mükemmellik lüksün ruhunu yansıtıyor. Aracın iç tasarımında yer alan koltuklar, klima, bilgi-eğlence sistemleri ve diğer serimiz sahip olduğu konfor ve güvenlik donanımları titiz bir şekilde gerçekleştirilmiş. Mercedes modellerimiz otomobil standartlarının temelini oluşturuyor. C serisinin iç dizayni değişti. Yeni teknoloji ve segmentiyle C serisi yine favori markalarımızdan birisi olacak. GLA segmenti ise daha şehirli ve aile otomobili olarak rahat ve konforun yanında teknolojik üstünlüğü isteyenlerin tercihi olarak piyasaya çıktı." dedi.

CİHAN

Yorumlar