Menteşe Kaymakamlığı ilk toplantısını yaptı

Muğla'nın büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte yeni kurulan Menteşe Kaymakamlığı, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren birimleriyle hizmet vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Menteşe Kaymakamlığı ilk toplantısını yaptı

Muğla'nın büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte yeni kurulan Menteşe Kaymakamlığı, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren birimleriyle hizmet vermeye başladı. İlçe İdare Kurulu, ilk toplantısını Kaymakam Zeki Arslan başkanlığında İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Serkan Altan, Mal Müdürü Ruhan Konak, İlçe Sağlık Müdürü Zelal Üzeyiroğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tanju Özdemirden'in katılımıyla yaptı.

Kaymakam Arslan, yaptığı açıklamada yeni kurulan ilçelerin tamamının kaderinin farkındalık oluşturmak olduğunu belirterek, "Menteşe Kaymakamlığı'nın kurulduğunu ve hizmet vermeye başladığını duyurmamız gerekiyor. İnşallah lâyık olduğu şekilde Menteşe halkına hizmet ederiz. Kuruluş uzun bir süreç. Sabırlı olmamız, disiplinli bir şekilde işimizi takip etmemiz gerekiyor. İyi bir sistem, düzgün bir sistem, insanımızın memnun kaldığı bir sistem oluşturma hedefindeyiz." dedi.

Kaymakamlıkta Evrak İşleri Şefliği, Hukuk İşleri Şefliği, Mahalli İdareler Şefliği ve Yazı İşleri Şefliği hizmet vermeye başladı. Diğer yandan kaymakamlığa bağlı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kurularak, yeni oluşturulan birimlerine personel görevlendirmeleri yapıldı. CİHAN

Yorumlar