Menteşe Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi oldu

Muğla'nın Menteşe Belediyesi'nin, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ne üyelik müracaatı kabul edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "İlçemizin daha sağlıklı bir çevreye sahip olabilmesi, ulaşılabilirliğinin...

Google Haberlere Abone ol
Menteşe Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi oldu

Muğla'nın Menteşe Belediyesi'nin, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ne üyelik müracaatı kabul edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "İlçemizin daha sağlıklı bir çevreye sahip olabilmesi, ulaşılabilirliğinin sağlanması ve toplum sağlığının daha kaliteli hale getirebilmesini kentliyle birlikte başaracağız. Amacımız halkımızın mutlu, huzurlu ve güven duyacağı bir şehirde yaşamasıdır. Bunun için sağlıklı bir kenti daha da ileriye götürebilmek, diğer belediyelerle bir ağ oluşturarak bilgi paylaşımı sağlamak, tecrübelerimizi paylaşmak için bu birliklere üyeliklerimizin kentimize ve kentliye faydalı olacağına inanıyorum." dedi.

Menteşe Belediye Meclisi kararıyla birliğin asil üyeliklerine Hurşit Öztürk ve Şahin Kırkan, yedek üyeliklerine Nail Kızıl ve Leyla Ersöz seçilirken proje koordinatörü olarak belediye personeli mimar Yeliz Durmaz görevlendirildi.

2005 yılında 10 belediyenin katılımıyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin 49 üyesi bulunuyor. CİHAN

Yorumlar