Mental Aritmetik Olimpiyatlarına Bafralı çocuklar damga vurdu

İstanbul Sarıyer’de düzenlenen üçüncü mental aritmetik olimpiyatlarına, ülkemizin 56 ilinden yaklaşık 800 minik katıldı. Bu yarışmada Bafra’yı temsilen Boran etüt merkezide 6 minik dahi ile yer aldı. Yapılan yarışmalar sonucunda Boran...

Google Haberlere Abone ol
Mental Aritmetik Olimpiyatlarına Bafralı çocuklar damga vurdu

İstanbul Sarıyer’de düzenlenen üçüncü mental aritmetik olimpiyatlarına, ülkemizin 56 ilinden yaklaşık 800 minik katıldı.

Bu yarışmada Bafra’yı temsilen Boran etüt merkezide 6 minik dahi ile yer aldı. Yapılan yarışmalar sonucunda Boran Etüt merkezi öğrencileri: Junior Dalında, Çağla Keleş Türkiye 4. Samsun Birincisi, F. Pınar Baran Türkiye 14. Samsun İkincisi, A. Çağan Musaoğlu Türkiye 18. Samsun dördüncüsü, Tony Toys Dalında: Tunahan Teber Türkiye 7., Samsun birincisi, E.Yağmur Baran Türkiye 10., Samsun ikincisi, Efe Kalbişen Türkiye 14., Samsun dördüncüsü oldu.

Bafra Boran Etüt Merkezi kurucusu Fadime Pallı yarışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "İkinci yılımızın sonunda böyle bir başarıya imza atmamız bizim için mutluluk verici. Biz çalışmalarımızı dünya standartlarında yürütüyoruz. Baframızda bu işe başlarken ilkeli ve ciddi çalışma yapacağımızı söylemiştik bu çalışmaların semeresidir.’’ dedi.

Başarı kazanan miniklere madalyaları; Aloha Uluslar Arası Koordinatörü Kita Mohan tarafından verildi. CİHAN

Yorumlar