Menemen'de midibüs devrildi: 5 ölü, 32 yaralı

İzmir’in Menemen ilçesi Çukurköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Menemen'de midibüs devrildi: 5 ölü, 32 yaralı

İzmir’in Menemen ilçesi Çukurköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 32 kişi yaralandı.

Menemen Belediyesi'ne ait 35 MBF 48 plakalı midibüs, Menemen Müftülüğü’nün Görece’de düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliğinden dönerken henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS 110 ekibi sevk edilirken, yaralılar Menemen Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybedenlerin Hatice Sürgüvenç (22), Nurten Şener (55), Fatma Dolgun (24) ve Hüseyin Ok (65) ile hastaneye yaralı olarak kaldırılan 3 yaşındaki İsmail Şener olduğu bildirildi.

Kazanın ardından olay yerine gelerek durum hakkında bilgi alan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Müftülüğü'nün Çukurköy'deki Kutlu Doğum Haftası etkinliğinden dönenlerin bulunduğu midibüsün yoldaki virajı alamayarak şarampole yuvarlandığını bildirdi. Olay yerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 30'u aşkın kişinin de yaralı olarak Menemen ve İzmir'deki hastanelere kaldırıldığını belirten Şahin, hastanede de 1 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Kaza yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, olay yerinde yaşamını yitiren 4 kişinin cenazeleri Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. CİHAN

Yorumlar