Menderes Koleji'nden satranç turnuvası

Menderes Kolej Spor Kulübü tarafından hafta sonu düzenlenen satranç turnuvasına katılımın yüksek oldu.

Google Haberlere Abone ol
Menderes Koleji'nden satranç turnuvası

Menderes Kolej Spor Kulübü tarafından hafta sonu düzenlenen satranç turnuvasına katılımın yüksek oldu.

Menderes Koleji beden eğitimi öğretmeni Sefa Kılıç tarafından organize edilen, müdür yardımcısı Muhammet Karamustafa ve sınıf öğretmeni Muhammet Kondal tarafından oluşturulan komisyonun yürüttüğü turnuva bir günde tamamlandı. Onlarca öğrencinin katıldığı satranç turnuvasını aileler de heyecanla izledi. Gün boyu çocuklarının maçlarını takip eden anne ve babalar heyecandan yerlerinde oturamadı.

7 Mart Artvin’in kurtuluşu münasebeti ile organize edilen satranç turnuvasının açılışını Menderes Koleji Spor Kulübü Başkanı Yasin Yeniçeri yaptı. Turnuva öncesi gelen davetlilere bir konuşma yapan Yeniçeri, "Kulübümüz daha yeni kurulmasına rağmen ses getiren organizasyonlara imza atmaya başladı. Bu gün de burada tertiplediğimiz satranç turnuvasıyla, çocuklarımıza satranç sporunu sevdirmek ve onlarda yarışma heyecanı oluşturmaktır. Yoğun bir katılımın olmasından dolayı ben tüm sporseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Menderes Koleji yemekhanesinde gerçekleştirilen satranç turnuvasına 200 civarında öğrenci katıldı. Turnuvanın finaline Kadem Mehmet Şentürk ile İbrahim Tavşan adlı öğrenciler çıkmayı başardı. 7 Mart Ortaokul öğrencisi Kadem Mehmet Şentürk birinci, Gazi Ortaokul öğrencisi İbrahim Tavşan ikinci, Atatürk Ortaokul öğrencisi Eren Emre Aydın üçüncü oldu. Birinci gelen öğrenciye TapletPC, ikinci olan öğrenciye çeyrek altın, üçüncü olan öğrenciye de gram altın ödülleri mart ayı içerisindeki 'Altın Çocuklar' ödül töreninde verilecek. CİHAN

Yorumlar