Menderes Koleji'nden İngilizce gösteri

Haftada on beş saat İngilizce eğitimi alan Menderes Koleji 5 ve 6. sınıf öğrencileri, İngilizce dilini ne kadar güzel kullandıklarını organize ettikleri İngilizce gecesinde gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Menderes Koleji'nden İngilizce gösteri

Haftada on beş saat İngilizce eğitimi alan Menderes Koleji 5 ve 6. sınıf öğrencileri, İngilizce dilini ne kadar güzel kullandıklarını organize ettikleri İngilizce gecesinde gösterdi. İngilizce zümresi tarafından hazırlanan gösteriye öğrencilerin velileri ile birlikte birçok misafir de katıldı.

Menderes Koleji 5 ve 6. sınıf öğrencilerine haftada on beş saat İngilizce dersi veriyor. Öğrenciler velilerini davet ettiği gecede tüm rollerini İngilizce olarak yaptı. Birbirinden güzel İngilizce söyledikleri türkülerle başlayan öğrenciler daha sonra İngilizce yaptıkları skeçler, dramalarla davetlilerin takdirini kazandı. Davetliler öğrencilerin İngilizce olarak yaptıkları gösterilerin Türkçe çevirilerini de sinevizyonla yansıtılan ekrandan takip etme imkanı buldu.
Nasrettin Hoca fıkraları ve günlük ortamda yaşanan hadiselerin de gösterildiği programda, öğrenciler İngilizce dilini ne kadar güzel kullandıklarını gösterme fırsatı buldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Menderes Koleji Müdürü Harun Var, "Öğrencilerimiz önemli bir ders saati diliminde İngilizce eğitimi alıyorlar. Üç öğretmenin ayrı ayrı saatlerde İngilizce dersine girdiği bu sınıflarda öğrencilerimiz teorik, konuşma ve dinleme üzerine İngilizce öğreniyor. Çok ciddi bir gelişim gösteren öğrencilerimiz, kendilerini ifade edecek kadar bir dil gelişimine sahip olacaklar diye düşünüyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar