Memurlar iftarda buluştu

Zirve Memur ve Emekliler Derneği, üyelerine birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma iftarı düzenledi. Burç Mahallesi’ndeki dernek binasında düzenlenen iftara, dernek üyeleri aileleri ile beraber katıldı. Dernek Başkanı Arif Gür, Ramazan’ın...

Google Haberlere Abone ol
Memurlar iftarda buluştu

Zirve Memur ve Emekliler Derneği, üyelerine birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma iftarı düzenledi.

Burç Mahallesi’ndeki dernek binasında düzenlenen iftara, dernek üyeleri aileleri ile beraber katıldı. Dernek Başkanı Arif Gür, Ramazan’ın her yönü ile bereket ve rahmet ayı olduğunu dile getirdi. Katılımcılara teşekkür eden Gür, "Ülkemiz ve İslam dünyasında sıkıntılı günler yaşandığını, dernek olarak üyelerle Ramazan ayını vesile yaparak hem üyelerimizi kaynaştırmak ve tanıştırmak, hem de duaların kabul oldu bu ayda iftarda dua etmek için bir araya geldik." diye konuştu.

Dernek hakkında bilgiler veren Başkan Gür, memurları dinlendirmek için derneğe, masa tenisi, satranç, sinevizyon gibi sosyal aktiviteler için araç gereçler aldıklarını, yoğun çalışıp yorulan memurları dinlenmek ve stres atmak için derneğe beklediklerini ifade etti.

    Dernek üyelerinden Uğur Altay, iftarın kaynaşma açısından güzel geçtiğini, dernek binasının şehir içinde olması nedeni ile, iş çıkışı bile tüm memurların vakitlerini değerlendirmek için her zaman gelebileceklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar