Memurda sözleşme sevinci

Kayseri Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi Belediyesi'nde çalışan yaklaşık bin 500 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç...

Google Haberlere Abone ol
Memurda sözleşme sevinci

Kayseri Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi Belediyesi'nde çalışan yaklaşık bin 500 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın imza koyduğu törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, işin yükünü çalışanların çektiğine vurgu yaparak "Şehirler arasındaki rekabetin kıyasıya yaşandığı şu dönemde Kayseri'de çok şükür iyi şeyler oluyor. Bizler şehri yönetenler olarak iyi şeyler yapmaya, arkamızda bir eser bırakmaya çalışıyoruz. Görev döneminizde ne yaparsanız arkanızda o kalır. Bunu yaparken de sadece belediyecilik hizmetleriyle yetinmek gibi dar bir açıdan değil de şehri komple kalkındıracak ve geleceğe taşıyacak proje ve yatırımların peşinde koşuyoruz. Bu nedenle de turizmden sağlığa, spordan eğitime kadar üzerimize vazife olmayan birçok konuda yatırım yapıyoruz. İşte bütün bunları hayata geçirirken de biz hedef koyuyoruz, işin yükünü ise çalışanlar çekiyor. Bugüne kadar bu konuda sorunsuzca çalıştık ve iyi işler başardık. Bundan sonra da inşallah böyle devam edecek. Burada imzalanan sözleşmenin hayırlı, getirisinin de bereketli olmasını diliyorum." dedi.

"HİZMET NASIL YAPILIR, GÖSTERDİLER"

Törende konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tüm Türkiye'ye 'belediyecilik nasıl yapılır'ı gösterdiğine dikkat çekerek "Kayseri bir dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Bu şehirde Türkiye ölçeğinin üzerinde bir gelişme var. Büyükşehir Belediyesi ve onunla beraber ilçe belediyelerini, 'belediyecilik nasıl yapılır, nasıl en güzel şekilde hizmet edilir' bunu tüm Türkiye'ye gösterdikleri için tebrik ediyorum. Memurlarımızın sorunlarına yaklaşımı ve sosyal haklarının yerine getirilmesi konusunda da gösterdikleri samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Törende daha sonra konuşmaların ardından belediye başkanları Özhaseki, Büyükkılıç ve Çelik ile Sendika Genel Başkanı Turbay tarafından sözleşmeye imza atıldı. İmzalanan sözleşmeye göre memurlara 2 yıl boyunca aylık 400 lira Sosyal Denge katkısı sağlanacak. CİHAN

Yorumlar