Memur turnuvası sona erdi

Kütahya Tüm Aktif Memurlar Derneği'nde ilk kez düzenlenen masa tenisi ve bilardo turnuvası sona erdi. Bu yılk ilk kez bilardo ve masa tenisi turnuvasının düzenlendiğini belirten Tüm Aktif Memur Derneği Başkanı Cafer Çamlı, finale kalan 8 dernek...

Google Haberlere Abone ol
Memur turnuvası sona erdi

Kütahya Tüm Aktif Memurlar Derneği'nde ilk kez düzenlenen masa tenisi ve bilardo turnuvası sona erdi.

Bu yılk ilk kez bilardo ve masa tenisi turnuvasının düzenlendiğini belirten Tüm Aktif Memur Derneği Başkanı Cafer Çamlı, finale kalan 8 dernek üyesinin maçları sonucu ilk üç derece belirlendiğini belirterek dereceye girenlere plaket ve dernek amblemli madalya taktim edildiğini söyledi.

Başkan Çamlı, derneğin 2006 yılında gönüllü memurlar tarafından kurulduğunu belirterek, "Her görüşten ve yaşam tarzından memur arkadaşlarımızın birlikte sosyal aktiviteler yapması ve kaynaşması derneğin birincil hedefidir. Avrupa Birliği projesi kabul edilen dernek, İspanya, Almanya, Polonya toplantılarından sonra misafirlerini Türkiye'de ağırladı. Haziran ayında ise Norveç'teki toplantısını yaparak projeyi sonlandıracaktır." şeklinde konuştu.

Sosyal faaliyetlere önem veren bir dernek olduklarını söyleyen Çamlı, "Doğa yürüyüşü, bowling, rafting, halı saha futbol karşılaşması, masa tenisi, satranç, piknikler, geziler, seminerler, konferanslar, kan bağışı kampanyaları düzenlenerek memurların tanışması ve kaynaşması sağlanmıştır." diyerek, şöyle devam etti:

"Kişisel gelişimlerinin sağlanması için bilgisayar, İngilizce, hızlı okuma ve açıköğretim takviye kursları düzenlenmiştir. Çevresine duyarsız kalmayan Tüm Aktif Memurlar Derneği, 5 yıldır iftar çadırı kurarak ortalama 12 bin ihtiyaç sahibine iftar yemeği vermiş, Aşure gününde; Kurumlarımıza 4 bin adet aşure dağıtmıştır. Çanakkale ruhunun canlandırılması ve unutulmaması adına, Tüm Aktif Memurlar Derneği, saat kulesinin yanına kurduğu çadırda resim sergisi düzenlemiş, ve Çanakkale'den gezici müze TIR'ı getirmiştir.

Hüseyin Maltepe, İbrahim Refik ve Vehbi Vakkasoğlu gibi tarihçi ve yazarlarımızın katılımlarıyla Kültür sarayında Çanakkale konferansları düzenlenmektedir. Adında da bulunduğu üzere dernek AKTİF bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için internetten tamder.com adresinden ulaşabileceğiniz Tüm Aktif Memurlar Derneği'ne, memur arkadaşlarımızın katılımlarını ve desteklerini bekliyoruz."

CİHAN

Yorumlar