Memur-Sen İl Başkanı Demirtaş: Büyük Türkiye idealine sahip çıkıyoruz

Memur-Sen Muğla İl Başkanı Hasan Demirtaş, yaşanan olayları büyük bir dikkatle takip ettiklerini belirterek, kullanılan dilin büyük Türkiye idealine zarar verdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Memur-Sen İl Başkanı Demirtaş: Büyük Türkiye idealine sahip çıkıyoruz

Memur-Sen Muğla İl Başkanı Hasan Demirtaş, yaşanan olayları büyük bir dikkatle takip ettiklerini belirterek, kullanılan dilin büyük Türkiye idealine zarar verdiğini söyledi. Sendika binasında düzenlendiği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Demirtaş, "Yaşanan tartışmalarda izlenen yol ve kullanılan yöntemler, milletin ortak iradesiyle son yıllarda elde ettiğimiz bütün kazanımları tehdit etmektedir. Memur-Sen, milletimizle birlikte bu küresel operasyona ve onun içerideki uzantılarına karşı, milletin birlikte ürettiği kazanımlara ve büyük Türkiye idealine sahip çıkmaya aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir." dedi.

AK Parti hükümetinin ekonomideki tekelleşmeyi, baronluk sistemini ve yoksulluğu bitirme çabalarıyla kamuoyu tarafından takdirle karşılandığını savunan Demirtaş, "Büyüyen ve gelişen Türkiye, bölge ülkelerine ve dünya mazlumlarına verdiği destekle bölgesel lider ve küresel aktör olma yolundaki kritik eşiği aşmıştır. Korkularından, kaygılarından, kavgalarından ve kamplaşmalarından kurtulan Türkiye, küresel rekabetin kirli paydaşlarında kaygı ve korku üretmiştir. Bugün gelinen nokta itibarıyla gerçekten de büyük ve lider Türkiye idealini gerçekleştirmeye dönük icraatlarla bağdaşmayan yolsuzluk iddiaları, toplum tarafından şaşkınlıkla izlenmektedir." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar